Auto Wüst2016-12-02T15:08:10+00:00
Auto Wüst   –  Mercedes-Benz à la carte

Kent u het verschil tussen een confectiepak en een kostuum op maat? Confectie krijgt u op elke hoek, geen probleem.Maar hoe zit dat met maatwerk? Met auto’s is het net zo. Ook auto’s zijn overal te koop. Zelfs van een edel merk als Mercedes-Benz. Maar is dat voldoende? Wij van Auto Wüst vinden van niet.

Wie bij Auto Wüst een Mercedes-Benz koopt, krijgt maatwerk. In mobiliteit maar ook in service. Omdat wij vinden dat een auto moet passen als een handschoen. ’Mercedes-Benz à la carte’ als het ware.

Vanaf november 2014 staan de nieuwe smart fortwo en smart forfour bij ons in de showroom. De smart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal anders is dan andere auto’s. Individueel, innovatief, tweekleurig.Wil je weten welke messcherpe aanbiedingen we hier op dit moment voor kunnen doen en wat er precies op voorraad staat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens rondkijken. Wij helpen je graag verder.
Onze filosofieDe filosofie van Auto Wüst rust op drie stevige pijlers:

  • Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt voor het vinden van de meest passende mobiliteit;
  • Wij adviseren u volledig op maat.
  • De zorg voor alles wat met uw mobiliteit te maken heeft nemen wij graag van u over.

Bent u benieuwd welke voordelen Auto Wüst u kan bieden? Graag nodigen wij u uit in een van onze vestigingen in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis of Dordrecht voor een persoonlijke kennismaking.

WELKOM! Familie Wüst en medewerkers

4 februari 2014 – Auto Wüst is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland. Het bedrijf kreeg de prestigieuze titel en de bijbehorende Klant Nr 1.-trofee omdat Auto Wüst opvalt door een zeer hoge mate van klantvriendelijkheid.

Bij de uitreiking van de Klant Nr. 1 Awards bleek dat de complete Mercedes-Benz organisatie zeer goed scoort als het gaat om het de kwaliteit van de dienstverlening. Mercedes-Benz dealer Auto Wüst in Dordrecht sprong eruit. Het bedrijf werd door zijn klanten beoordeeld als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealer van Nederland.

Klik hier voor het complete nieuwsbericht

J. v.d. Heijdenstraat 29     3261 LE Oud Beijerland    tel: 0186 618455     fax: 0186 610758  Website: www.wust.nl   Email: info@wust.nl