AVE Esthetique2016-12-02T15:08:10+00:00
Gezichtsbehandeling      Manicure/Pedicure/Harsen      Massage      Specialiteiten      Schoonheidssalon      Acties      Reviews      Contact
AVE Esthetique logo
gezichtsbehandeling AVE Esthetique RotterdamPedicure.manicure Rotterdammassage Rotterdam AVE EsthetiqueHuidverzorging RotterdamAVE Esthetique afspraak

 

 

Huidverbetering

De botanische ingrediënten die verwerkt zijn in de creme's van Darphin hebben een holistische werking op de huid.
AVE Esthetique creme

Huidverjonging

Nimue is gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.
skin technology Rotterdam

Huidvernieuwing

pHformula is een behandelconcept waarmee we de mogelijkheid hebben om huidproblemen effectief te behandelen.
Ave Esthetique huidverzorging
Acties Ave Esthetique Rotterdam

Wat klanten zeggen:

www.ave-esthetique.nl    Rembrandtstraat 3, 3262 HN OUD BEIJERLAND   Tel: 0186-57 64 74

estherGraag stel ik mezelf even voor. Ik ben Esther Bredewold van Ave Esthetique. Geboren in 1972 te Rotterdam.

Mijn eerste beautysalon ben ik begonnen in 1994 in Rotterdam op de Pannekoekstraat. Als 21 jarige en bijna de jongste ondernemer van Rotterdam huurde ik hier een kleine ruimte van 30 m2.

Na 3 jaar bleek dat het best goed ging en kreeg ik de mogelijkheid uit te breiden doordat de winkelruimte naast mij vrij kwam. Met hulp van familie en vrienden bouwden wij de ruimte om tot een gezellige schoonheidssalon.
Al snel begon ik met personeel te werken, schoonheidsspecialistes welke ik zelf trainde, naast hun reguliere opleiding. Twee jaar na de eerste grote uitbreiding zette ik de stap een tweede filiaal te openen op Rotterdam zuid boven toen zwembad Charlois (Zuid-Plein). Groepen van wel 30 gasten verbleven bij ons voor hun ultieme verwendag.
Vijf jaar lang hebben we daar met veel plezier gewerkt waarna ik de stap heb gezet van deze locatie afstand te doen en een schoonheidssalon te openen in de Hoeksche Waard.

Oud-Beijerland was de perfecte locatie, dicht bij huis en in een pand van de grootste sportschool van de Hoeksche Waard.
Hier zijn wij nog steeds in volle groei.
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn zeer toegewijde team te bedanken voor de jarenlange trouwe inzet, hun professie die zij uitstralen en het hart wat ze hebben voor de zaak. Tevens wil ik mijn dank uitspreken naar alle vaste klanten van Ave voor hun trouwe bezoeken en jullie betrokkenheid.

Lieve groet, Esther van Ave Schoonheidssalon