BAND LEF!2016-12-02T15:08:00+00:00
Home
 
Bandinformatie
 
Bruiloften
 
Film
 
Boekingen

COVERBAND LEF!

DE BAND VOOR BRUILOFT OF ANDER FEEST MET DISCO, POP EN ROCK

Op onze website vind je foto’s, een film en achtergrondinformatie over LEF! Wil je nog meer weten van coverband LEF!, vriend worden van de feestband en met de bandleden in gesprek gaan? Vindt LEF! dan als “bandlef” op Facebook en Twitter!
DE BAND

De Zuid-Hollandse vijfmansformatie LEF! is opgericht met het doel goede covers met passie uit te voeren. De bandleden hebben zowel samen als afzonderlijk meerdere muziekprojecten gedaan en beschikken daardoor over de juiste muzikale ervaring om op verschillende gelegenheden een spetterend muzikaal feest neer te zetten! De coverband heeft haar roots in Zuid Holland, maar kan ook zomaar te zien zijn in Zeeland, Limburg of Friesland!

REPERTOIRE

LEF! wordt gewaardeerd om haar brede repertoire. LEF! past daarbij de muziek altijd aan het publiek aan. Zo is Pink mogelijk naast AC/DC, Queen naast The Beatles, maar je kan ook gemakkelijk Normaal, U2 en zelfs Rammstein bij LEF! tegenkomen! Een greep uit de artiesten die LEF! covert: Kings of Leon, Robbie Williams, Racoon, Earth, Wind and Fire, Blof, Marco Borsato, Daft Punk, Gloria Gaynor, Stevie Wonder, Doe Maar, Greenday, Kane en vele anderen.
Coverband-LEF!

WAAR KUN JE LEF! VOOR BOEKEN?

LEF! heeft jarenlange ervaring met optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Daarnaast wordt LEF! veel gevraagd voor festivals, openluchtevenementen en allerlei soorten kroegen. LEF! verzorgt hierbij de complete muzikale omlijsting. Door het gevarieerde repertoire, waar altijd voor ieder wat wils bijzit, is het voor de band mogelijk maatwerk te bieden, en de verwachtingen waar te maken.

De energie van de feestband en het plezier dat LEF! bij ieder optreden uitstraalt is aanstekelijk. Als je daarbij ook nog eens de strakke muzikale uitvoering van de nummers optelt, is “compleet uit je dak gaan” het gevolg! Het publiek moet een goede tijd hebben, dat is waar het LEF! altijd om gaat!

Wil je LEF! zien? Volg LEF! dan op Facebook en Twitter.

Wil je LEF! boeken? Neem dan vrijblijvend contact met de band op door te mailen of te bellen naar:

06 – 1427 5306 (Jeroen)

06 – 5329 5491 (Robert)

Email: bandlef@hotmail.com     Website: www.bandlef.com