Ook ik kan wel beginnen met “Ik wil mij even voorstellen…” maar hoe saai en standaard is dat?

Misschien is dat wel hoe het ‘heurt’ maar die afwijking omarm ik graag, het past bij mij. Ik heb besloten dat die standaard opening juist mijn afsluiting wordt.

In de basis ben ik echt een ‘meisje-meisje’, schoenen en tassen doen het enorm voor mij maar ik moet bekennen dat ik tegenwoordig ook heel blij wordt  van gereedschappen!
Laatst kreeg ik een mooie schroevendraaier set en met een klein kleurtje op m’n kaken zeg ik u, wat werd ik híer blij van…

Als “klussert” heb ik die natuurlijk al wel maar het is een allegaartje van krijgertjes en vondsten. Die verzameling zit dan uiteraard wel weer in mooie gereedschapskoffers, je krijgt tenslotte maar één keer die kans voor een eerste indruk!
Nu is een indruk achterlaten als vrouw met gereedschappen niet heel erg moeilijk maar als je dan ook nog iets moois aflevert is die klus pas écht geklaard!

Ik houd ervan dingen anders te doen dan anderen. Onconventioneel, niet zoals de massa en dat reflecteert in mijn omgeving, mijn huis én mijn leven! Het maakt mij absoluut niet uit hoe klein uw project of budget is, overal is iets leuks voor te verzinnen!
Marcelle, by Marcelle

 

Interieurdesign Hoeksche Waard

Mijnsheerenland
tel op aanvraag
marcelle@bymarcelle.nl
www.bymarcelle.nl

restyling – interieur – badkamer – woonkamer – keuken – traprenovatie – meubels – ANYTHING

By |2018-07-28T02:06:48+00:00juni 2016|Tags: |