Cleaning Academy2016-12-02T15:07:59+00:00
WELKOM OP DE PAGINA VAN CLEANING ACADEMY

Schoonmaakproducten Hoeksche Waard
Schoonmaakproducten Hoeksche WaardCleaning Academy is ontstaan uit onze passie voor schoonmaken en onze ervaring met de professionele schoonmaakartikelen.

Daarnaast is de Cleaning Academy ook ontstaan uit onze filosofie over Delen en Geven.

DELEN staat voor het delen van ervaringen en het leren van elkaars werkwijzen. Waardoor er makkelijker schoongemaakt kan worden en we wat meer tijd overhouden voor andere dingen.

GEVEN staat voor het doorgeven van onze ervaringen in de professionele schoonmaakwereld aan de consument. Zodat u als consument producten kunt kopen die gebruikt worden in de professionele markt die ECHT werken maar ook betaalbaar zijn.

GEVEN staat ook voor het geven om onze wereld, daarom proberen wij alle producten zo duurzaam mogelijk te laten zijn, door bijvoorbeeld geen reinigingsmiddelen te hoeven gebruiken of water te besparen bij het wassen van uw auto. (Dit kan natuurlijk niet met alle artikelen). Wij worden vrolijk van onze producten en hopen dat u dat ook wordt na het gebruik hiervan. En hopen dat u dan ook wilt gaan DELEN en GEVEN.

We spreken steeds over ons, dat komt omdat we dit doen met een enthousiast team / familie. In eerste instantie zult u het meeste contact hebben met Lilean.

Schoonmaakproducten Hoeksche Waard – U vindt ze bij Cleaning Academy te Strijen – Nieuwestraat 79  Strijen, 06 55 70 8191