De Beeldhouwschuur2016-12-02T15:07:30+00:00
Beeldhouwschuur
De Beeldhouwschuur ligt midden in het lieflijke dorp Mijnsheerenland op de Hoeksche Waard, Zuid-Holland. Saskia van Rees beheert deze sfeervolle ruimte op haar erf aan het Kerkplein. Saskia is een ervaren beeldhouwster en zo enthousiast dat zij haar kennis door wil geven aan anderen. Hiervoor heeft zij de Beeldhouwschuur ingericht. Je kunt er beeldhouwen in zachte steensoorten zoals speksteen, mergel, albast en serpentijn. Saskia is steeds aanwezig en kan je gedurende het hele proces begeleiden.
Saskia van Ree
Het bewerken van deze zachte stenen is een ontspannende bezigheid die veel voldoening geeft. Omdat het materiaal zich zo makkelijk laat bewerken kun je intuïtief te werk gaan. Al kloppend, raspend en vijlend laat je het beeld groeien. Met wat geduld en inzet kan iedereen een beeld maken uit een ruwe steen. Zelfs als je jezelf niet creatief vindt zul je verrast zijn en geboeid raken door de vormen en kleuren die ontstaan. Het geconcentreerd werken in steen is rustgevend. Het voelt geweldig om, soms na vallen en opstaan, tot een mooi resultaat te komen: een uniek eigen beeld.
Je bent van harte welkom in de Beeldhouwschuur om kennis te maken met deze kunstvorm of je er verder in te bekwamen. Dat kan op verschillende manieren:
  1. Begeleid werken voor iedereen die het beeldhouwen wil beoefenen, beginners en gevorderden;
  2. Workshops voor groepen die samen een creatieve activiteit willen doen;
  3. Vrije werkplaats voor ervaren beeldhouwers die zelfstandig willen werken.
Meer informatie vindt u op www.beeldhouwschuur.nl, maar u kunt ook rustig even bellen met Saskia.Tel: 0878765484
Alles is mogelijk, van kinderfeestjes tot vriendinnenavonden en alles daartussenin | Email : saskia@beeldhouwschuur.nl  | Website: www.beeldhouwschuur.nl
foto 2 kopie
beeldhouwschuur-mijnsheerenland
foto 3 kopie

Smiley-kinderworkshop
bobbie-beeldhouwen
bf36d9743b95571256d87191fe7c4bff
be92b48171622766932b0f43d14c184f