Welkom op de pagina van De Bloeiende Reedijk

Elk jaar bezoeken vele mensen de bloemenkas op de Reedijk te Mijnsheerenland. De familie Verschoor opent haar deuren elk voorjaar voor de verkoop aan consumenten. De planten komen direct uit de kas, dus verser kun je het niet krijgen.

Met veel liefde zorgt de familie Verschoor er elk jaar weer voor dat alle planten en bloemen er fenomenaal bij staan/hangen en u naar harte lust uw favoriete planten of bloemen mee naar huis kunt nemen. Doordat alles direct uit de kas komt scheelt het in prijs en verser kunt u ze natuurlijk niet krijgen.

Grote diversiteit

De vele soorten planten die verbouwd worden in de kas van de Familie Verschoor zorgen voor een zeer ruime keuze in de meest vrolijke planten en bloemen. Maar ook kunt u kiezen of u ze in een hangpot wilt, in potjes om in de tuin te planten etc.. Petunia’s, Spaanse Margrieten, Anjers, Geraniums vallen in de perkplanten-categorie. Maar ook vindt u er diverse kuipplanten zoals stamfuchsia’s, Bacopa, Tibouchina en vele andere soorten..

En de vaste planten zijn ook dit jaar weer volop verkrijgbaar. Kortom keuze te over….

De Bloeiende Reedijk op facebook

Geopend vanaf 16 april 2016

Ook dit jaar kunt u weer vanaf april terecht bij De Bloeiende Reedijk om het in en om uw huis weer helemaal voorjaar- en zomerproof te maken met de vrolijkste en mooiste bloemen en planten.

De familie Verschoor hoopt u ook dit seizoen weer te zien bij De Bloeiende Reedijk

Openingstijden Bloeiende Reedijk

Dagen Tijden
maandag t/m zaterdag 08.00 – 17.00 uur
zondag gesloten
Ook op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag zijn wij geopend (Openingstijden als op Zaterdag)

Plantenkwekerij  De Bloeiende Reedijk 

Reedijk C 100 A | 3271 LK Mijnsheerenland| T: 0186-601241 | E: info@debloeiendereedijk.nl

Website : www.debloeiendereedijk.nl

Bloeiende Reedijk
Bloeiende Reedijk
Bloeiende Reedijk