Van Rennes Elektro- & Installatietechniek2017-10-12T13:03:13+00:00

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud is in goede handen bij onze eigen servicedienst die 24 uur per dag bereikbaar is. Als er een probleem is, doet Van Rennes er alles aan dit zo snel mogelijk op te lossen.

ZAKELIJK
PARTICULIER

Utiliteitsbouw

Op zoek naar een installatiebedrijf? Met veel ervaring in de utiliteitsbouw zijn wij de ideale installatiepartner voor uw project. Werktuigbouwkundige & elektrotechnische werkzaamheden zijn hier in goede handen! 
MEER INFORMATIE

Industriebouw

Industriële installatieprojecten zijn voor ons geen onbekend terrein. Voor én met onze vaste partners hebben we al vele projecten succesvol opgeleverd. Ook partner worden van Van Rennes?

MEER INFORMATIE

Woningbouw

Ook voor uw woningbouwprojecten kunt u ons inschakelen. Veiligheid, duurzaamheid en huisautomatisering zijn hierbij onze sterke punten. De oplossingen zijn altijd op maat en in nauwe afstemming.
MEER INFORMATIE
Van Rennes Klaaswaal

Van Rennes Elektrotechniek & Installatietechniek

Van Rennes is sinds 1956 met ruim 80 collega’s uitgegroeid tot één van de grootste elektrotechnische en werktuigbouwkundige installateurs in de regio. Wij zijn tussen Rotterdam en Antwerpen gevestigd te Klaaswaal in het centrum van de Hoeksche Waard.

Onze projectafdeling is er voor uw installatieprojecten in de utiliteits-, industrie- en/of woningbouw. Hierbij bieden wij het gehele proces van initiëringfase met advies, ontwerp en engineering tot realisatie met projectmanagement.

Onze serviceafdeling ontzorgt u van A tot Z op gebied van technisch beheer, service & onderhoud, inspectie, kleinschalige projecten en nazorg. Met de storingsdienst zijn wij 24/7 bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

LEES MEER >>>