Je moet het maar durven…. Glazenwasser zijn

Het lijkt wellicht een makkelijk beroep, maar dat willen we toch eens nader onderzoeken

Roody Los is eigenaar van Malos BV. Hij runt zijn eigen business vanuit Ridderkerk, maar zijn werkgebied is in- en rondom de Randstad. Ook in de Hoeksche Waard heeft hij vele klanten en zijn bedrijfswagens zie je dan ook veel rondrijden in onze regio.

Malos BV dus… een jong en dynamisch bedrijf met passie voor het vak.

Gezien in de Hoeksche Waard had een afspraak op kantoor vanwege de krant. Eind maart ligt ie weer in de bus en dan gaan we gezellig filosoferen met Roody. We kijken er nu al naar uit. Het stelde ons wel direct even in de gelegenheid om wat korte vragen te stellen over het glazen wassen. Overigens is glazenwassen niet het enige wat Malos BV doet. Gevelreiniging, graffitiverwijdering, vloeronderhoud, dieptereiniging, bouwoplevering en trottoir reinigen zijn slechts een kleine greep uit de diensten die Malos BV tot grote tevredenheid van vele klanten uitvoert. En dat voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Dat brengt ons op de vraag of Roody nooit angstig is als hij hoog op een ladder staat. Reedijk Wonen uit Strijen, iedereen kent het grote pand met de enorm vele en grote ramen, lijkt ons wel een uitdaging namelijk. (zie foto’s)

 

Roody: “Neehoor, als dat zo zou zijn dan zou ik dit werk niet kunnen doen. Dat geldt natuurlijk ook voor ‘de jongens’ die bij ons in dienst zijn. Ik moet er wel bij vertellen dat wij werken met de allernieuwste apparatuur waarop we kunnen vertrouwen en dat wij veiligheid uiteraard altijd voorop hebben staan. Als je glazenwasser wilt zijn, dan moet je wel kunnen nadenken. Een ongeluk zit in een klein hoekje, je moet wel je kop erbij houden en je verantwoordelijkheid kunnen nemen”.

 

HULDE aan de glazenwasser

Dat lijkt ons ook inderdaad. HULDE aan de glazenwasser! Wij weten zeker dat Reedijk Wonen blij is met de professionele glazenwas diensten van Malos BV, want écht.. je moet het maar durven…

 

Bezoek direct de website van Malos BV

MALOS BV | Schaapherderweg 5-d | 2988 CK Ridderkerk | Tel. 0031 (0)6 547 957 43

By |2018-07-28T02:04:05+00:00januari 2017|Tags: , |