GvdBerg Woning- & Projectstoffering, Vloeren2016-12-02T15:08:40+00:00

 VLOEREN RAAMBEKLEDINGPORTFOLIOAANBIEDINGEN

Traploper met chromen roedes en knologen
Marmoleum
Pvc in banen

De voordelen van marmoleum

  • Sterk en hygiënisch materiaal
  • Is te leggen in verschillende patronen, waardoor uw vloer een persoonlijke eigen uitstraling krijgt.
  • Marmoleum is een natuurproduct
  • In vele kleuren en designs verkrijgbaar

Over Gertjan van den Berg Business to Business

Gertjan van den Berg - Vloeren Hoeksche Waard
Mijn naam is Gertjan van den Berg en ik ben in 1990 begonnen als woning-stoffeerder. Na vier jaar ben ik mezelf gaan verdiepen in de projectstoffering. Het gevoel om voor mezelf te beginnen speelde al een tijdje op. Vanaf 1 oktober 2010 heb ik de stap genomen en sindsdien werk ik voor mezelf onder de naam G van den Berg Woning- & Projectstoffering.Geen enkele onderneming of bedrijf is gelijk, zo werkt ieder op zijn eigen manier. Mijn kracht is het meedenken met uw project en mijn vakkundigheid en ervaring te gebruiken om kwaliteit te leveren. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik zal mij altijd voor 100% procent inzetten.Ik hoop in de toekomst op een prettige samenwerking met u of uw bedrijf.

Gertjan van den Berg

Op deze pagina vindt u slechts een kleine impressie van het vakwerk van Gertjan van de Berg. Op de website vindt u alle gedetailleerde informatie. In het portfolio van Gertjan vindt u nog veel meer foto’s.

Is uw interesse gewekt? Bekijk dan de maandelijkse aanbieding eens. Wellicht is dat precies wat u zoekt!