CompanyCure | Uw hulp bij bedrijfsovername2016-12-02T15:07:03+00:00
Loading...
bedrijfsovername nederland
Fusie & overname
strategie
organisatie
Te koop aangeboden
Te koop gevraagd
Investeerders gezocht

TOEGEVOEGDE WAARDE

Vele ondernemers hebben inmiddels de weg naar CompanyCure Bedrijfsovername B.V. gevonden. Sinds 2008 ondersteunt het bedrijf ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van bedrijfsovername, strategie en organisatie. Zij komen bij CompanyCure, doordat ze vanwege een bepaalde situatie met een uitdaging te maken hebben. En ze zoeken een oplossing. En dán zijn we op ons best, waarbij waardetoevoeging centraal staat.

Kennis, ervaring en een no-nonsense, actieve houding zorgen ervoor dat wij daadwerkelijk waarde toevoegen. Steven Corijn, de oprichter van CompanyCure Bedrijfsovername B.V., heeft met zijn vele jaren (internationale) managementervaring alle facetten van corporate en MKB-ondernemingen meegemaakt op zowel directie- als managementniveau. Naast zijn afgeronde studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Corijn veelal betrokken bij diverse – maatschappelijke – organisaties.

Corijn is helder in zijn benadering wat zijn organisatie voor klanten kan betekenen, “Of je nu over grotere, MKB, of maatschappelijke organisaties praat, dat maakt voor ons niet uit. Door ervaring kunnen we heel snel door bedrijfsprocessen heen kijken.  Uitgangspunt is voor ons altijd de kernvraag of wij daadwerkelijk in staat zijn om waarde toe te voegen in de gewenste uitdaging van onze klant of prospect. Zo niet, dan geven wij dit onderbouwd aan en beginnen we niet aan de opdracht. Uiteindelijk gaat het altijd om de toegevoegde waarde die je levert. Daar worden wij tenslotte op afgerekend,” aldus Corijn.

 

Steven Corijn specialist in bedrijfsovername

 

 

CompanyCure Bedrijfsovername B.V. beschikt naast kennis over een uitgebreid netwerk aan DGA’s, ondernemers, directeuren, accountantsbureau’s, investeerders, collega M&A specialisten, advocaten etc. om vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen. Corijn vervolgt:”Doordat wij een kleine organisatie zijn en ons netwerk goed onderhouden, kunnen wij altijd snel, flexibel en to-the-point schakelen. En dat wordt door onze klanten op prijs gesteld. Je kunt ons dan ook gewoon in het weekend per telefoon of per e-mail bereiken. Wij zien bereikbaarheid dan ook als een ‘must’ om optimale service te kunnen blijven leveren. Een klant wil vaak zo snel mogelijk antwoord, zodat hij/zij ook weer verder kan met zijn proces. En dat werkt.”

Meer weten? Bel vrijblijvend via 06-24457540 of mail via contactformulier!

CompanyCure Bedrijfsovername B.V.

Industrieterrein ‘De Bosschen’ | Edisonstraat 12 | 3261 LD | Oud-Beijerland | Zuid-Holland | Nederland

+31(0) 6 24457540
 info@companycure.nl
 www.companycure.nl