QPhoto2016-12-02T15:08:30+00:00

Qphoto Hoeksche Waard te Maasdam

Qphoto voor Particulieren

Uitgekeken op canvas en posters? Ga dan voor een foto print op hout de nieuwe trend. Een foto print op hout met nerven en knoesten geeft je foto’s een warme uitstraling. We kunnen uw afbeelding afdrukken op diverse soorten hout zoals: vurenhout, steigerhout, en white- wash. Ook is een foto print op hout uitermate geschikt om iemand kado te doen! laat je inspireren en bekijk de voorbeelden!

Qphoto print uw mooiste foto op hout op speciaal geselecteerd FSC-hout in alle gewenste maten, tot een grootte van 2,50 x 1,25 meter. Dankzij een geavanceerde printtechniek wordt de foto op hout superscherp op het houten paneel geprint.

Hang de foto op hout aan de muur, in je buitenkeuken of verwerk het hout tot een origineel tafelblad, kastje of speelgoedbox. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen altijd in je interieur. Door de speciale afwerking blijf de foto op hout kleurecht.  Prijzen & Bestellen.

Qphoto Zakelijk

Wij printen ook foto’s op hout voor de zakelijke markt bijvoorbeeld presentatie materiaal voor op beurzen, bedrijfslogo’s, reclame- materiaal, fotowanden op hout, tussenwanden, en meer. Elke maatvoering is mogelijk om te beprinten. Heeft u meer vragen over foto printen op hout dan kunt u contact opnemen met ons. Hiernaast vind u enkele voorbeelden van bedrijven die u zijn voorgegaan!

rechterkolom-qphoto_1