Gezien in de Hoeksche Waard op bezoek bij….

Mencoo Audiciens te Klaaswaal

TABOE? als je partner snurkt? Daar gaan we iets aan doen 😉

We lieten ons (SNURK) oordoppen aanmeten, op maat gemaakt! Wat een aanrader!

Bekijk het filmpje hoe dit in z’n werk gaat!

Marja ging met ons mee en liet zich de doppen aanmeten! Bedankt Marja! Je bent een topper!

 

Wilt u DIRECT meer informatie mail dan naar  f.menheere@mencooaudiciens.nl   of bel naar 0186-575848 | 06-31533189

MENCOO Audiciens Molendijk 98a te Klaaswaal – Alleen op afspraak!

Audicien Hoeksche waard - Mencoo Audiciens

Voor exacte productinformatie over bovenstaande gehoorbescherming verwijzen we u graag door naar de website van Mencoo Audiciens

Naarmate wij als mensen ouder worden groeit ons oor en dus ook ons oorkanaal.

Tegen de tijd dat wij de leeftijd van ongeveer 20 jaar bereiken zijn we min of meer uitgegroeid, behalve de neus en het oor. Deze bestaan beiden voor een deel uit elastisch kraakbeen.

Waarom weten we niet precies, maar het vermoeden bestaat dat dit twee zintuigen zijn die in de loop van de jaren verslechteren; wellicht dat dus de groei van deze twee zintuigen een compensatie is op het verlies wat optreedt bij veroudering. Het gehoorkanaal wordt dus groter en er kan dus een ruimte ontstaan tussen het gehoorkanaal en het otoplastiek wat u (een aantal) jaren geleden heeft laten aanmeten. Die ruimte betekent lekkage en dus loopt u, ondanks dat u de set draagt, gehoorschade op. Daarnaast zijn lichamelijke invloeden ook van belang; u kunt bijvoorbeeld in een bepaalde periode veel gewicht aankomen, maar ook afvallen.

Er zijn dus factoren genoeg die van invloed kunnen zijn en lekkage kunnen veroorzaken. Gemiddeld gaan otoplastieken 4 jaar mee. Dit is een gemiddelde, het kan dus zijn dat onderhevig aan bovenstaande factoren dit slechts 2 jaar is, maar het kan ook 6 jaar zijn.

Wat kunnen onze oren aan?

Aantal decibel Maximaal aantal uren
75 8
78 4
81 2
84 1
87 30 min
91 15 min
Natuurlijk kunt u ook terecht voor gehoorapparaten of op maat gemaakte oordoppen. Snurkt uw partner of heeft uw kind oordopjes nodig voor het zwemmen? Bel dan naar Mencoo Audiciens. Oordoppen helemaal op maat gemaakt!

Email: f.menheere@mencooaudiciens.nl   Telefoon: 0186-575848 | 06-31533189

By |2016-12-02T15:11:31+00:00mei 2015|