Restaurant ’t Kookhuys | Oud-Beijerland2016-12-02T15:07:13+00:00
Loading...
restaurant

“De gerechten op de menukaart maken uw beleving compleet, evenals de gastvrije en vriendelijke bediening.”

Patrick en Christian Smol zijn de eigenaars van Restaurant ’t Kookhuys. Het koks duo werkt al vanaf 2003 in dit horeca-etablissement, gevestigd aan de Havendam in Oud-Beijerland.

Het met smaak ingerichte restaurant in het prachtige statige pand aan de haven, maakt het voor gasten een fijne plek om te vertoeven. De gastvrije en vriendelijke bediening maken uw culinaire beleving compleet.

TIP : Volg restaurant ’t Kookhuys ook op facebook. Geregeld vindt u daar aanbiedingen, foto’s van nieuwe gerechten, wijnarrangementen en veel meer. Leuk om ’t Kookhuys in de gaten te houden.

Wist u overigens dat u er ook culinaire workshops kunt volgen olv CHEF KOK  Patrick & Christian. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Interesse?  Neem contact op met ’t Kookhuys en vraag naar de mogelijkheden.

Tel: 0186 – 622 227 Email: info@restaurantkookhuys.nl  | Havendam 11 | 3262 AE | Oud-Beijerland | Openingstijden

 

restaurant hoeksche waard
Menukaart restaurant ’t Kookhuys
Vergaderen in de Gelaghkamer
Contact

Bij restaurant ’t Kookhuys bent u nog écht te gast!“U komt bij ons om verwend te worden”!

’s Zomers kunt u heerlijk op het terras plaats nemen met een gezellige uitkijk op de haven. U waant zich (bijna) in St.Tropez als u geniet van een heerlijke lunch of diner onder het genot van een zorgvuldig gekozen wijn.

terras oud-beijerland t kookhuys

 Vakmensen pür sang met een grote liefde voor het vak! En dat merk je aan alles!