YOUR Style – Kapsalon2016-12-02T15:08:11+00:00

Kapsalon-Puttershoek---YOUR-Style
Hairfashion & TrendsTrends komen en gaan. Voor ons team juist de uitdaging om steeds de goede elementen te mixen en nieuwe vormen te creëren. Haar is een geweldig iets van de mens waarbij je de persoonlijkheid kunt versterken en kunt zorgen dat alle elementen in harmonie zijn. Zodat ieder zijn eigen identiteit kan uiten.

YOUR STYLE Kapsalon  Eendrachtsweg 59  3297 AD Puttershoek Tel:078-6760878  Email: info@kapsalon-yourstyle.nl  Website: www.kapsalon-yourstyle.nl

Filosofie – Persoonlijke aandacht en op maat gesneden advies waarbij het innerlijk en uiterlijk van de klant centraal staat. Kijken is de eerste gedachte daarna communiceren, dit brengt je tot een beeldvorm. Gezicht, lengte, haar, huid, ogen en verhoudingen, daar draait een goede analyse om. Gelukkig is geen mens gelijk, dus ook geen kapsel. In die gedachte ligt de kern van de uitdaging die de haarstylisten steeds opnieuw willen aangaan. Met alleen inzet kan een mens ver komen, met kennis en passie bereik je nog veel meer.
YourStylefilosofie
salon-Your-style
Kapsalon-YourStyle-puttershoek

 

 

 

moroccanoil-Hoeksche-Waard

 

Het luxemerk Moroccanoil is toonaangevend in het professionele arganolie haarsegment. Maakt ieder haartype zijdezacht en geeft het een ongekende glans.

Merken-kapsalon-Your-Style-Puttershoek

Kapsalon Puttershoek – YOUR Style

producten-kapsalon-Your-Style-Puttershoek