zonnepanelen hoeksche waard

 Haal meer uit uw dak!

Zonne-energiesystemen voor particulier, bedrijf en overheid.

Hoeksche Waard Solar, kortweg HW Solar, is een gezamenlijke onderneming van de broers Richard en Edwin Both. Beiden zijn op hun eigen vakgebied al jarenlang actief als ondernemer.

Per maart 2012 zijn zij nu ook gezamenlijk ondernemer binnen HW Solar. Zij ontwerpen, engineeren en installeren een alternatieve, duurzame energievoorziening gebruik makend van wind en zon.

Om haar werk op een betrouwbare basis te kunnen doen, beschikt HW Solar over alle benodigde certificaten op dit vakgebied zodat u verzekerd bent van uiteindelijk jarenlang profijt van lagere energiekosten.

 

Wij leveren betaalbare zonne-energie installaties aan diegenen die flink willen besparen op hun energierekening

advies & ontwerp

Een essentieel onderdeel van het ontwerpen van een zonnestroomsysteem is het bepalen van de energiebehoefte voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst (stel de komende 25 jaar). De adviseur van HW Solar kan u hiermee van dienst zijn. Tevens dient er gekeken te worden naar mogelijkheden die er zijn om energieverbruik terug te dringen, zoals bijvoorbeeld isoleren, een zonnewarmtesysteem of warmte terugwin. Hierdoor vermindert u de energiebehoefte en kunt u eventueel de capaciteit verkleinen of heeft u meer mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst.

Wanneer de energiebehoefte in kaart is gebracht adviseert HW Solar u en/of uw installateur over systeemontwerp, de materiaal- en componentenkeuze, biedt ondersteuning bij technische vragen, maakt projectcalculaties en verstrekt technische projectdocumentatie.

montage & installatie

De zonnepanelen op het dak monteren kunt u, wanneer u handig bent, zelf ter hand nemen; zelf elektrotechnisch installeren is echter alleen toegestaan bij systemen onder de 2,25 Ampère, oftewel circa 600 Wp (wattpiek).

Grotere systemen dienen bij voorkeur te worden gemonteerd door specialisten in verband met valveiligheid constructieberekeningen bij ballast, waterhuishouding op het dak etc. Systemen met een grotere opbrengst dienen uitsluitend door een erkende elektrotechnische installateur uitgevoerd te worden omdat hiervoor veelal werkzaamheden in de groepenkast noodzakelijk zijn.

Bekijk hier afgeronde projecten van Hw Solar

Waarom zou u zonnepanelen aanschaffen?

Er zijn vele redenen te bedenken om op zonne-energie over te stappen zowel privé als zakelijk. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Energiebesparing

Lagere energierekening

De investering waard!

De meest voorkomende reden is dat mensen graag willen besparen op de energierekening. Deze is de laatste jaren alleen maar gestegen.

Duurzame Energiebron

Zeer veelbelovend

Het meest veelbelovend

De prijs van zonnepanelen neemt al jaren gestaag af! Er is steeds meer vraag naar!

Klimaatverandering

CO2 reductie

Bewustere levenshouding

We worden ons steeds bewuster van de opwarming van de aarde en de nadelige gevolgen hiervan.

Duurzame toekomst

voor onze kinderen

Positieve eigen bijdrage

Met het aanschaffen van zonnepanelen ben je zelf in staat een positieve bijdrage te leveren aan de toekomst van onze kinderen.

Onafhankelijk

van fossiele brandstoffen

Duurzame energiebronnen

Duurzame en lokale energiebronnen versus olie, gas en kolen. Je bent minder afhankelijk van de olieprijzen

Uw eigen energie opwekken

Hoe geweldig is dat!

De meter loop terug!

Wij zien energie als een vanzelfsprekendheid. Met zonnepanelen wordt u bewust dat dit eigenlijk helemaal niet het geval is.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de voordelen van Zonnepanelen om zo voor een groot deel te kunnen voorzien in uw eigen energiewinning. Wij kunnen u er alles over vertellen.

HW Solar is aangesloten bij:

  • Holland Solar (de brancheorganisatie van Nederlandse experts in zonne-energie)
  • Uneto VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel)
  • Hoeksche Waard Duurzaam (coöperatie met als doel de verduurzaming van de Hoeksche Waard)

HW Solar is een SEI – erkend installatiebedrijf, vakdiscipline EVI Zonnestroom (PV).

zonnepanelen hoeksche waard

Wilhelminastraat 17 | 3262 SV | Oud-Beijerland | Tel: 0186-620165 | 06-54235435 | Email: info@hwsolar.nl | Website: www.hwsolar.nl