AUTOBEDRIJF A. VAN DORP

THUIS IN ELK MERK

Hij is net zeventien als hij van zijn vader zijn eerste auto cadeau krijgt. Een Toyota Celica, uit 1975, in erbarmelijke staat. Dat hij nog te jong is om zijn rijbewijs te halen ziet zijn vader niet als een probleem. Integendeel, het geeft hem een jaar de tijd om de auto op te knappen.

Bram van Dorp_Autobedrijf Van Dorp

Bram van Dorp, eigenaar van Autobedrijf A. van Dorp in Nieuw-Beijerland, is een ware techneut. Al op jonge leeftijd sprong hij bij in het bedrijf van zijn vader. Ook in zijn vrije tijd was hij vaak in de zaak te vinden, waar hij sleutelde aan zijn geliefde Celica. Sinds twintig jaar zet hij het familiebedrijf voort, met dezelfde passie en zienswijze als zijn vader.

Universeel autobedrijf

Autobedrijf A. van Dorp is uitgegroeid van Seat-dealer tot universeel autobedrijf dat zijn klanten al meer dan 50 jaar de beste service en kwaliteit garandeert. Het autobedrijf biedt een uitgebreide selectie top-occasions met een transparante historie en een eerlijk verhaal. Bram: ‘Auto’s waarbij de kilometerstand of de historie niet aantoonbaar via NAP klopt, mogen bij ons niet in de verkoop.’

showroom_autobedrijf_van_dorp

Gespecialiseerd in Seat, Skoda, Audi en Volkswagen, beschikt Van Dorp over een brede expertise en de juiste apparatuur om elk merk te kunnen repareren en onderhouden. ‘Bovendien kun je bij ons terecht voor een apk- keuring, de aanschaf en opslag van winterbanden, onderhoud en reparatie van airco-systemen, het onderhouden en repareren van campers en bedrijfswagens en natuurlijk vervangend vervoer.’

Service, kwaliteit en transparantie

Met neef Walter, 1e monteur en apk-keurmeester, en zoon Bram junior is Autobedrijf Van Dorp met recht een familiebedrijf te noemen. Maar ook monteur Michael hoort er helemaal bij. De kracht van Van Dorp schuilt in het bieden van hoogstaande service en kwaliteit, persoonlijk contact met de klant en een hechte, onderlinge samenwerking. Het bedrijf kent een groot aantal trouwe klanten die graag wat verder rijden voor een reparatie of onderhoudsbeurt.

‘Eerlijkheid en transparantie vinden we heel belangrijk. Autoland staat niet al te best bekend. Bij ons ontvangt de klant vooraf een prijsopgave, na de reparatie tonen we de vervangen onderdelen.’

De Van Dorp kwaliteit

Autobedrijf A. van Dorp is meerdere malen uitgeroepen tot beste Seat-dealer van Nederland. Ook na de omschakeling van merkdealer naar universeel autobedrijf, is Van Dorp zich blijven ontwikkelen. Vooral op het gebied van kwaliteit. ‘Mijn vader opende ooit een tweede vestiging in Spijkenisse. Na een jaar is hij ermee gestopt. Het werd te groot, er moest een bedrijfsleider worden aangenomen en hij kon zijn klanten niet meer persoonlijk leren kennen. Ik ben net zo. Negen van de tien klanten ken ik bij naam, ik weet welke auto ze rijden, wat voor werk ze doen, wat ze willen bereiken en wat hun wensen zijn. Persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit zijn voor mij het allerbelangrijkst.’

team_autobedrijf_van_dorp

Laat je ontzorgen met het Van Dorp Abonnement

Met het Van Dorp Abonnement kun je voor € 49,50 per jaar het gehele jaar door langsrijden voor kleine werkzaamheden tussen de onderhoudsbeurten, zoals een bandreparatie, het vervangen van lampjes, olie peilen en bijvullen, een gratis zomer- en winterinspectie, een airco-check en de apk.

Pech? Met Van Dorp kun je weer op weg

Bram is een echte vakman bij wie servicegerichtheid en persoonlijk contact met zijn klanten op één staan. Hij onderneemt over de gehele breedte, maar staat bij drukte nog altijd met zijn handen in het vet. Voor zijn jongens is hij een mentor. Wanneer ze er niet uitkomen met een bepaald mankement, bestelt hij na sluitingstijd een pizza en zoekt samen met hen naar de oplossing. Hij ligt ervan wakker als zaken niet kloppen. Een eerlijke en transparante werkwijze is daarom zijn missie, zodat zijn klanten met een tevreden gevoel de weg weer op kunnen.

autobedrijf_van_dorp_nieuw-beijerland

Autobedrijf A.van Dorp

Handelstraat 15
3264 XZ Nieuw-Beijerland
0186 – 691 987
info@autobedrijfvandorp.nl

Gratis leenfiets

Als vervangend vervoer biedt Van Dorp niet alleen auto’s (€ 25,- per dag), maar ook gratis leenfietsen. Origineel en handig als je in de buurt woont, of lekker wilt uitwaaien in de polder.

garage_nieuw-beijerland_Van_Dorp

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Bram van Dorp.