Beautystudio Marlies is inmiddels een begrip geworden op beautygebied, zeker ook op het medische vlak. Veel klanten komen voor medische tatoeage uit alle hoeken van Nederland. Veel ziekenhuizen en haarwerk zaken sturen hun klanten door naar Beautystudio Marlies voor tepelhof-reconstructie of alopecia.

Beautysalon Hoeksche Waard

Klein wellness instituut

Een begrip op het gebied van BEAUTY, maar zeker ook op het medische vlak

Veel klanten komen voor medische tatoeage uit alle windstreken van Nederland. Veel ziekenhuizen en haarwerk zaken sturen hun klanten door naar Beautystudio Marlies voor tepelhof-reconstructie of alopecia.

Marlies staat ook bekend om haar expertise op het gebied van het creëren van perfecte wenkbrauwen. Al dan niet dmv permanente make-up of epileren. Menig vrouw maakt een afspraak voor een paar ‘Marliesjes’. Maar behalve wenkbrauwen zijn er veel meer mogelijkheden.

Bekijk voor- en na foto’s van het vakmanschap van Marlies
Magazine-Marlies-Koopman
Permanente make up
Medische tatoeage
Microdermabrasie
DermaPen
Injecatables (door arts)
Couperose behandeling
Huidverbetering
Magazine-Marlies-Koopman
Magazine-Marlies-Koopman
spa jet hoeksche waard
Magazine-Marlies-Koopman

De Spa-Jet is een onvergetelijke ervaring met keus uit 11 luxe programma’s. Het heeft onder andere een exclusief 360-graden douchesysteem, kleurentherapie, aromatherapie, en nog veel meer om alle wensen te kunnen vervullen.

Het zorgt niet alleen voor totale ontspanning maar het biedt ook reiniging, afslanken, verjonging, evenwicht, versteviging, cellulite, ontgifting, huidverbetering en vermindering van stress. Lees meer >>

PERMANENTE-MAKE-UP HOEKSCHE WAARD

Permanente Make-up Hoeksche Waard

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, enz, heeft u altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs als alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u een hoop tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid aangebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur en hygiëne een eerste vereiste.

Lees meer >>

Bezoek de website van marlies voor het veelzijdige aanbod

Beautystudio Marlies | Middelstraat 33 Nieuw-Beijerland | Tel. 06-27158018

Email: marlies@beautystudiomarlies.nl
Website: www.beautystudiomarlies.nl

Vind Beautystudio Marlies ook op Facebook