’t Hondenkeldertje en Imperial Food

– nieuwe samenwerking in de Hoeksche Waard –

't hondenkeldertje Oud-Beijerland

’t Hondenkeldertje is in het centrum van Oud-Beijerland gestart als speciaalzaak voor honden en katten.

Een dierenwinkel, maar dan net iets anders. U kunt in de winkel terecht voor gezonde en biologische voeding, snacks en verantwoorde speeltjes.

Imperial Food is gevestigd in Heinenoord

Heeft een assortiment hondenvoer zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen. Dit past uitstekend bij het assortiment en de visie van ’t Hondenkeldertje.

Linda de Heer (27) van ’t Hondenkeldertje en Annemarie Groeneweg (20) van Imperial Food zijn twee jonge onderneemsters uit de Hoeksche Waard en delen dezelfde visie.

“Het is belangrijk om te weten wat er juist wel in het voer voor je trouwe hond zit en welke onnodige toevoegingen zijn weggelaten. Je wilt toch weten wat je de hond te eten geeft?” In de hondenbrokken wordt daarom vlees verwerkt uit de humane voedingsindustrie en is het product vrij van tarwe.

hondenkeldertje

Breed assortiment

Het brede assortiment biedt mogelijkheden voor veel hondenrassen. Door het hoge percentage dierlijke eiwitten en de optimale verteerbaarheid is het goed te gebruiken voor honden die actief bezig zijn en moeten presteren. Bijvoorbeeld in de jacht- en wedstrijdsporten.

Dat sluit goed aan bij het uitgebreide assortiment jacht- en apporteerproducten bij ’t Hondenkeldertje.

“Het is belangrijk om goed hondenvoer te kunnen aanbieden”, aldus eigenaresse Linda.

Wilt u meer weten over dit product? Kom dan langs  voor persoonlijk advies aan de Oostdijk 13 ( ingang Bierkade) in Oud-Beijerland. Tevens vindt u uitgebreide informatie op www.hondenkeldertje.nl of www.facebook.nl/hondenkeldertje

't hondenkeldertje Oud-Beijerland

 

Oostdijk 13 | Oud-Beijerland

06-2843 1943