CHRISTMAS FAVORITES VAN LINDA NIJSSEN

De feestmaand is toch altijd weer bijzonder. Mijn buurvrouw van verderop is er dol op. Al in de eerste week van november zet ze haar kerstboom op. En niet zo’n kleintje, nee, eentje van de grond tot aan het plafond. Het gezin geniet met volle teugen van de knusse gezelligheid in huis. Voor mij iets te vroeg, maar wel altijd het seintje dat we langzaamaan weer moeten gaan nadenken wat we gaan doen met de kerst.

KERSTONTBIJT
De laatste zaterdag voor kerst hebben we met het voltallig Voorwinden personeel -voor openingstijd- een traditioneel kerstontbijt. Een mooie gelegenheid om samen te zijn en stil te staan bij de dingen die het afgelopen jaar allemaal gebeurd zijn. Met zo’n grote groep maken we best wel het een en ander mee! Het is fijn om met z’n allen bij elkaar te zijn in de feestelijk versierde winkel met de mooi gedekte tafels. Heel bijzonder vind ik dat! We zingen een lied en er wordt iets voorgelezen. Elk jaar denk ik: ‘Ik doe maar ‘gewoon’ iets zwarts aan hoor, dat is altijd goed’, maar toch bedenk ik me dan weer en maak er een feestje van. Ik kijk op deze ochtend m’n ogen uit hoe het personeel haar best heeft gedaan om er mooi uit te zien. Zeker dit seizoen is het makkelijk om feestkleding te kiezen wat je later gewoon door kunt dragen en kunt combineren met casual items. De velvet-en lurex glitterstoffen in trendy kleuren hebben een luxueuze uitstraling waarmee je, zowel tijdens de feestdagen- als daarna, mee voor de dag kan komen.

(EXTRA) AANDACHT MAAKT ALLES MOOIER
Juist tijdens deze dagen is het leuk om er extra mooi uit te zien. Besteed wat extra aandacht aan je outfit. Kies een bijpassende nagellak en maak je outfit af met de juiste accessoires, haal je hoge hakken uit de kast en voel je extra speciaal.  

MAKE-UP
Als je het moeilijk vindt om zelf make-up aan te brengen, dan kun je in onze parfumerie gratis advies krijgen hoe je jouw sterke punten kunt accentueren. Het is niet alleen leuk om te zien hoe makkelijk dat eigenlijk is, het is ook nog eens hartstikke gezellig.

BLACK IS BEAUTIFUL…
…maar het kan ook anders. Vind je het lastig om je outfit te shoppen omdat je niet weet wat je anders kunt kiezen dan zwart? Vraag dan advies aan een van onze personal shoppers. We nemen de tijd voor je en zoeken samen met jou naar die ene perfecte look. Het kost niets en je kunt van tevoren reserveren.
 

WIN €150 SHOPGELD EN EEN PERSONAL SHOP EXPERIENCE
En ohja…Ik mag iemand blij maken met 150 euro shoptegoed. Hoe leuk is dat?! En ik help je bij het uitzoeken van een te gekke outfit. Stuur je motivatie om te winnen naar: redactie@gezienindehoekschewaard.nl en wie weet zie ik je in de winkel. Natuurlijk mag je ook iemand anders opgeven.

CADEAUS
Heb je zelf je outfit al helemaal gescoord voor de feestdagen, dan kun je bij ons terecht voor de mooiste cadeaus. De parfumerie afdeling heeft de allernieuwste geuren en pakt je geschenk prachtig in. Voor de heren onder ons: op de lingerieafdeling helpen de dames je graag om een mooi setje uit te zoeken voor je geliefde. Warme wintershawls, zonnebrillen, wintersport benodigdheden, sokken, allemaal leuke ideeën  om onder de boom te leggen. En als je bent geslaagd voor je kerstcadeautjes, dan doe je natuurlijk nog even een drankje in het modecafé. Voor nu wens ik iedereen fantastische feestdagen en een spetterend uiteinde toe. GENIET van elkaar! Wees dankbaar voor al het goede en maak er een mooi feestje van!

Voorwinden Modemall| Smidsweg 7 | ‘s-Gravendeel| T +31 (0)78 – 630 5058

VOORWINDEN.NL