CRYOLIPOLYSE

bevriezen van vetcellen

Als we het hebben over zadeltassen, lovehandles en kipfilets, weet iedereen waar we het over hebben. We zouden er wel vanaf willen, maar een chirurgische ingreep gaat voor de meesten te ver. Maar er is iets nieuws en het is een ware hype! Men heeft ontdekt dat vetcellen niet tegen kou kunnen!

tekst: Mirjam Neeleman | fotgrafie: FOTOZEE

Misschien heb je er al van gehoord

Cryolipolyse, in de volksmond noemt men het: bevriezen van vetcellen. Plaatselijke vetverwijdering zonder medische ingreep. Het is veilig, pijnloos en het geeft een zichtbaar resultaat op precies die plaatsen waar je je vetcellen liever kwijt dan rijk bent. Het innovatieve koelingsproces, waarbij onderhuids vetweefsel (tussen de opperhuid en de spieren) sterk wordt afgekoeld, vernietigt vetcellen en deze worden na de behandeling geleidelijk door het lichaam afgevoerd. De huid heeft de tijd om elastisch mee te bewegen. Dat geeft een zichtbaar en mooi resultaat al na één behandeling. Fijn om te weten; éémaal verwijderde vetcellen blijven voor altijd weg!

Cryolipolyse_Hoeksche Waard

Aanpakken van probleemzones, verbetering van de lichaamscontouren

Miranda: ‘Met cryolipolyse behandelen we heel lokaal. De ‘probleemzones’ worden daardoor effectief aangepakt zonder schade aan te brengen aan omliggend weefsel. De meeste mensen komen in eerste instantie voor de buik. Daarna is de taille populair en de bovenarmen. Maar ook de rug, heupen, knieën en benen kunnen we behandelen.’

Cryolipolyse behandeling

Foto links: vóór eerste behandeling
Foto rechts: resultaat na 5 weken eerste behandeling en direct genomen na tweede behandeling

CRYOLIPOLYSE KORTINGSCOUPON

Met deze bon heb je recht op 3x een cryolipolysebehandeling

Van  € 299,-
Voor € 229,-
Deze actie is geldig t/m 1 oktober

BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK: 06-2014 6829

Eerlijkheidshalve gebiedt het ons te zeggen dat schoonheid van binnen zit, maar laten we er niet omheen draaien; de buitenkant is net zo belangrijk. Zelfs als je maatje 36 hebt, kun je vetweefsel hebben op plaatsen waar je het liever niet hebt. ‘Met cryolipolyse verfraaien we de contouren van het lichaam. Ik behandel ook veel mensen zonder overgewicht, die willen net dat éne vetrandje weg. Uiterlijke verzorging is onderdeel van goed voor jezelf zorgen en als je daardoor lekkerder in je vel zit, dan straal je dat ook uit’, dat is waar het over gaat volgens Miranda Ponsen; oprichter van Weightpoint Miranda.

Weightpoint Miranda

Weightpoint Miranda richt zich initieel op mannen en vrouwen die de strijd tegen de kilo’s maar niet kunnen winnen. Middels verantwoorde afvalprogramma’s hebben klanten, dankzij -onder andere- haar bijzondere coaching-skills, al heel wat kilo’s bij haar achtergelaten. De cryolipolyse wordt vaak pas aan het einde van de rit geboekt. Als de kers op de taart.

Verantwoord afvallen en daarna je gewicht behouden

Afvallen is niet makkelijk, daarna het behaalde gewicht vasthouden is nog veel moeilijker. Als oude patronen het weer winnen van de wilskracht, ben je in no time terug bij af. Om moedeloos van te worden. Miranda weet het zelf maar al te goed. ‘Vanaf mijn 18e was ik bezig met mijn gewicht. Ik was niet ongelukkig, helemaal niet, ik ben een (bourgondische) levensgenieter. Op mijn 39e was ik op mijn zwaarst ooit, ik woog 105 kilo. Vaak, ’s avonds in bed de dag overdenkend, nam ik me voor om de volgende dag weer te gaan lijnen. Op de dag dat ik mijn skischoenen zelf niet meer dicht kreeg gingen mijn ogen écht open. Waar was ik mee bezig? Ik legde mezelf enorme beperkingen op. De welbekende knop ging om. Het moest anders! Voor eens en altijd!’ Op zoek naar een dieet dat ze nog niet heeft gedaan, immers, op lange termijn kwamen de kilo’s er steeds weer aan, komt Miranda in 2014 in aanraking met Coachsizz, twee zussen die met de afslankproducten van Straight Away én persoonlijke coaching 2.0, al vele mensen hebben geholpen om op een snelle, doch verantwoorde manier, gewicht te verliezen. Een ware succesformule, zo blijkt.

‘Ik had alles al geprobeerd en de gedachte aan de saai verpakte afslankproducten op het aanrecht in dito smaken, maakte dat ik er alweer tegenop zag te gaan beginnen.’

Cryolipolyse_Hoeksche Waard

Back in your old jeans Banana, Stunning Sexy Strawberry, Feeling flirty Vanilla

Straight Away komt met hippe en (visueel) aantrekkelijk verpakte producten waardoor je er zin in krijgt, dat helpt. Het assortiment bevat maaltijden en maaltijdvervangers voor alle eetmomenten van de dag, in een ruime diversiteit aan smaken. ‘Ik ben 30 kilo afgevallen en tot op de dag van vandaag heb ik mijn streefgewicht behouden. Voor het eerst in mijn leven voelde afslanken niet als een straf, maar als een cadeau aan mezelf ’, vertelt Miranda. Straight Away is momenteel hét dieet van Nederland. Hip & Happening dus!

Coaching en Begeleiding

Naast de wekelijkse weegmomenten zijn er diverse contactmomenten als dat nodig blijkt te zijn. Miranda appt haar klanten als ze een feestje hebben om ze te motiveren de juiste keuzes te maken. Weet je niet wat te eten, dan stuurt ze je recepten. Ben je een keer de fout in gegaan, dan oordeelt ze niet, maar zullen jullie samen proberen te achterhalen waarom. Tijdens het gehele proces is ze je steun en toeverlaat als dat nodig mocht zijn. Fijn als je het even niet meer ziet zitten en die no-nonsense ‘schop onder de kont’ nodig hebt, of gewoon om even met haar te praten wat het allemaal met je doet of heeft gedaan. Als je 30 kilo bent afgevallen, dan zie je een heel ander persoon in de spiegel en de buitenwereld reageert daar ook op, dat kan soms lastig zijn. Achteraf heb je wellicht behoefte om je ervaringen te delen. Daarbij, zoals we allemaal wel weten is afvallen het minst lastig. Het daarna op gewicht blijven is de kunst, ook daar blijft Miranda je coach.

Klantervaring:

Mensen met overgewicht zijn vaak geen culinaire wonderen. Bij veel diëten moet je met ingewikkelde recepten in de weer. Met de producten en recepten van Miranda ben je zo klaar en dat is fijn na een dag werken. Daardoor ben je er ook veel minder mee bezig dat je aan het lijnen bent. Echt super!

Goede balans tussen lekker en gezond

Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat klanten zelf de juiste keuzes tussen gezond en lekker kunnen maken, waardoor overgewicht verleden tijd is en blijft. Miranda benoemt het zo: ‘Mensen met overgewicht zijn vlinders, maar nog in de cocon. Als mensen bij mij komen is het tijd om die vlinder te laten ontpoppen. Ik heb het zelf ook zo ervaren. Door Coachsizz raakte ik zelfs geïnspireerd om mijn eigen praktijk te beginnen. Ik kon me als franchisenemer bij hen aansluiten en daarom sta ik nu hier!’

‘Bij mij laten ze de kilo’s achter’

 

Verander je lijf en je leven! Wat houdt je tegen?

De eerste stap, een afspraak maken, is nu makkelijker dan ooit. Maak gebruik van de bijgevoegde coupon voor een GRATIS intakegesprek (t.w.v. € 25,-) Je hebt niets te verliezen, behalve dan hopelijk overtollige kilo’s. Tijdens de intake word je gemeten op: viscerale* vetwaarden, vochtgehalte, spiermassa en je BMI om zo je metabolische leeftijd te bepalen. (*orgaanvet)

Slechts een paar kilootjes te veel?

Met de ‘Looking Sharp Chocolate Shake TO GO’ of ‘Too good to look in the mirror mango’ shake, een fluitje van een cent. Soms wil je net even die vakantiekilo’s kwijt of heb je een feestje waar je dat éne jurkje graag aan wilt. En laten we de cryolipolyse niet vergeten. Snel resultaat met weinig inspanning moet kunnen, mits het veilig en verantwoord blijft natuurlijk. Met de coupon heb je recht op drie keer een cryolipolyse behandeling. Je betaalt slechts € 229,- i.p.v. € 299,-

Weightpoint Miranda is gevestigd in de Edisonstraat 12, te Oud-Beijerland waar je gratis kunt parkeren.

T: 06-2014 6829
E: weightpointmiranda@hotmail.com
W: weightpointmiranda.nl

Weightpoint Miranda is met de Straight Away producten onderdeel van Coachsizz.

Klantervaring:

Ik ben 25 kilo kwijtgeraakt in een half jaar tijd. Ik moet nog twee kilo om mijn streefgewicht te halen, maar ik ben al zo blij dat ik eindelijk een gezond BMI heb. Zonder Miranda had ik dat niet gered. Ze heeft me door lastige perioden heen geholpen. Ze heeft een bijzondere coaching-stijl, daarnaast inspireert ze me. Ze heeft het zelf ook doorstaan, dus weet welke gevoelens erbij kunnen komen. Zoveel afvallen is heftig. Ik zat lekker beschermd achter een dikke laag huid en eindelijk na al die jaren durf ik me te laten zien. Maar dat soms wel heftig. Het is niet alleen je lijf dat verandert, het is meer dan dat. Bijna een transformatie.

Callowfit recept

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Miranda Ponsen, eigenaresse Weightpoint Miranda.