Definitief Ontharen

Gezien in de Hoeksche Waard nam de proef op de som en ging voor definitieve ontharing. Geheel pijnloos en heel goedkoop is het niet, maar het resultaat is verbluffend en sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel. Wij raden het u absoluut aan, geen gedoe meer met scheermesjes, ingegroeide haartjes, prikbenen, harsstrips etc… altijd READY TO GO!

 Schoonheidsinstituut Maria Knoop /  WAXStudio Hoekche Waard

“Bent u het scheren/harsen/waxen beu en wilt u meer weten over definitief ontharen, neemt u dan rustig contact op om een afspraak te maken voor een intake gesprek, zodat we kunnen bekijken wat uw mogelijkheden zijn”.
– Maria Knoop –

Begin in deze periode, dan bent u volgend jaar helemaal SUMMER-PROOF

Behandelmethode definitief ontharen

De methode die gebruikt wordt voor het ontharen is sterk afhankelijk van het type haar en huid. Het pigment van het haarzakje absorbeert het licht van de laser. Het haarzakje wordt sterk verhit en zodoende vernietigd. Het haartje kan zo niet meer terug groeien. Alleen haren die zich in de actieve groeifase bevinden, kunnen effectief worden verwijderd. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.
Ieder huidtype van licht tot negroïde, met bruine/zwarte haren kan bij ons worden behandeld. Moeilijker te behandelen is overbeharing op de rug. Er zijn veel behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Wegens het tekort aan pigment, kunnen rode, grijze en blonde haren niet behandeld worden.

We nemen altijd eerst even tijd voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek zullen wij u realistisch informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een interval van 6 weken.

Als u nog aan het einde van de zomer begint, bent u volgend jaar helemaal klaar.
De behandeling kan worden uitgevoerd op verschillende lichaamsgebieden. Het uiteindelijke resultaat biedt dat de haren met 80 tot 90% zijn verminderd.

overbeharing1-voor  overbeharing1-na
Resultaat voor en na de behandeling

Esthetisch Instituut Maria Knoop | Voorstraat 11 | 3281 AT | Numansdorp | Tel: 0186 65 10 33 | Email: info@mariaknoop.nl

Contact

Over Esthetisch Instituut Maria Knoop

Esthetisch Instituut Maria Knoop is een instituut op gebied van huid en lichaamsverzorging, maar ook verzorging van binnenuit telt mee. Het instituut biedt vele mogelijkheden. Op de eerste plaats zijn er diverse gezichtsbehandelingen mogelijk, er wordt uitsluitend gewerkt met het merk Dr. Baumann, wat gegarandeerd zonder schadelijke conserveringsmiddelen is, zonder minerale oliën, geen dierlijke ingrediënten en geen parfum in zich heeft. Het wordt door de meest moeilijk reagerende huidtypes goed verdragen.

Verder heeft Esthetisch Instituut Maria Knoop de top in huis voor wat betreft permanent make up en de nieuwste lasertechnieken. Onder andere voor couperose behandelingen, rosacea, overbeharing, pigmentatie, littekens, etc. Ook is daar een vergoeding door alle zorgverzekeraars mogelijk.

Maak uw afspraak Direct ONLINE

Esthetisch Instituut Maria Knoop is van dinsdag t/m vrijdag geopend op afspraak.

U kunt elke vrijdagavond van 17.30 tot 19.00 uur binnen komen lopen.