fotografie: Fototrends

Dat een klein bedrijf groot kan zijn in dat wat ze doen, bewijzen Richard en Manuela al een aantal jaren. Het bedrijf is gevestigd in Strijen. Van Hoeksche bodem dus.

Ondanks dat ze starten in een moeilijke economische tijd waarin veel bedrijven de knip dicht houden of minimaal investeren in drukwerk, zetten ze een bijzonder goede reputatie neer en blijft het bedrijf dan ook overeind. Manuela: “Een bedrijf beginnen in tijden van recessie is een gok, maar we zijn er doorheen gerold. Waarschijnlijk omdat vanaf dag één onze service enorm hoog- en de klant nog altijd koning is.”

Manuela heeft Sales & Marketing onder haar beheer en Richard is van de ‘technische’ kant, zoals Manuela het noemt. Beiden zijn altijd in de drukkerij te vinden en klanten hebben dan ook altijd een aanspreekpunt. “Bij ons word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd.”

Dat Richard, Manuela en hun medewerkers meegaan met de tijd om de goede positie binnen de branche te behouden blijkt uit het feit dat er nu ook online besteld kan worden. “De concurrentie in onze branche is enorm groot. De online drukkerijen groeien als paddenstoelen uit de grond. En ook al zijn er maar een aantal traditionele drukkerijen in de Hoeksche Waard te vinden, door het enorme aanbod op internet beïnvloedt dat ook onze lokale markt.”

Traditionele- vs Online drukkerij

Manuela: “Willen we onze toekomst veilig stellen, dan moeten we anticiperen op de ontwikkelingen van het internet. Drukwerk Holland is daarop het antwoord. Onze Online Drukkerij als aanvulling op Ricard Drukwerk is ten eerste van toegevoegde waarde voor onze bestaande klanten, maar natuurlijk hopen we via Drukwerk Holland ook een hele nieuwe doelgroep aan te boren.”

Waarom hebben jullie een andere naam gekozen voor de Online Drukkerij?

“Toen wij begonnen speelde het internet wel een rol, maar nog niet zo’n enorme grote rol. Tenminste niet binnen onze branche. Inmiddels is dat natuurlijk wel anders. We zochten naar een naam die makkelijk blijft hangen, die ons product weergeeft maar ook een makkelijkere vindbaarheid op internet geeft. Drukwerk Holland heeft dat. We waren best verbaasd dat die naam nog vrij was.”

Wat zijn de belangrijkste voordelen van online bestellen?

“Bestaande klanten weten al wat ze van ons kunnen verwachten ten eerste, maar ten tweede kunnen zij nu ook het bestelproces sneller in gang zetten. Hiervoor ging dat anders. Eerst even bellen, mailen over de mogelijkheden etc… Die stap slaan we nu direct over. Voor de klant ook jn, zeker als je je drukwerk morgen al nodig hebt. Wij zeggen wel altijd dat je beter niet kunt haasten, immers haastige spoed is zelden goed, maar het kan zomaar zijn dat je als bedrijf of als particulier morgen een flyer, een banner of een vlag nodig hebt. Dat kan bij ons allemaal! Er zijn verschillende leveropties.”

“Nog een voordeel is dat de klant van tevoren snel en veel meer te weten komt over de mogelijkheden van het te kiezen product. Zoals variaties in maten, materiaalsoorten, papiersoorten, afwerking etc. Tevens ziet de klant ook direct wat het hem of haar gaat kosten. Dat is zeker voor nieuwe klanten fijn om te weten, bijvoorbeeld als je een budget hebt.”

Waarom zou ik mijn drukwerk bij Drukwerk Holland bestellen?

Bij de meeste online aanbieders in drukwerk is het ingezonden ontwerp ten alle tijden je eigen verantwoording. Als je per ongeluk een cijfer van je telefoonnummer vergeet kun je je bestelling gewoon weggooien. Wij blijven meedenken en communiceren met onze klanten. Wij streven naar 100% tevredenheid, ook tijdens het online bestel proces om juist dat soort teleurstellingen te voorkomen. Wij controleren daarom het ingezonden bestand altijd.

“Het maakt ons niet uit of je een grote- of kleine order plaatst. Wij doen voor iedereen ons best.”

Richard en ik hebben Ricard Drukwerk bestaansrecht gegeven door te zijn wie we zijn en te doen wat we doen. Het is het DNA van ons bedrijf. Dat zetten we door naar Drukwerk Holland. Vriendelijkheid, meedenken met de klanten met hoge kwaliteit eindproducten. Uiteindelijk komt zakendoen er ook op neer dat je elkaar iets gunt. Wij gunnen onze klanten 100% kwaliteitsdrukwerk! Voor minder gaan we niet!

Drukwerk Holland

Chris aan Huygensstraat 16 3291 CN Strijen
078 673 70 60

mail@drukwerkholland.nl

drukwerk-holland-strijen