tekst: Ingeborg van der Vorm

EEN JONGERE HUID ZONDER BOTOX OF FILLERS

Samen op weg naar een stralende huid

PERSONAL TRAINING VOOR GEZICHT EN HALS

‘Je krijgt geen mooie huid door alleen de buitenkant aan te pakken. In ons druk en stressvol bestaan is het heel belangrijk dat ook de binnenkant aandacht krijgt. Daarom wordt aan elke behandeling een flinke portie wellness toegevoegd. Zodat je kunt gaan stralen, van binnen en van buiten.’ Vanuit deze filosofie coachen Esther, Debbie, Roos en Natasja hun klanten naar het krijgen en behouden van een mooie, gezonde huid.

SK!N beauty and wellness, aan de Buitenhavenstraat in Oud-Beijerland, biedt complete gezichtsbehandelingen. Van reinigen, peelen en epileren tot coaguleren, Natural Face Lifting en Lash Volume Lifting. Een ontspannende massage maakt onderdeel uit van bijna elke gezichtsbehandeling. Bovendien biedt SK!N regelmatig inspirerende workshops.

gezicht sculpting

Sculpting
Tachtig procent van de spieren in het gelaat zit vast aan de huid en niet aan het bot. Met het ouder worden verliezen deze spieren hun kracht en stevigheid en er wordt minder collageen en elastine aangemaakt, met als gevolg huidverslapping en een do ere huid. Sculpting is ontwikkeld door een fysiotherapeute en bestaat uit een combinatie van oefen- en massagetechnieken die per zone wordt uitgevoerd om de gezichtsspieren te versterken. Dit maakt de spiertonus krachtiger waardoor de huid in aanspanning wordt gelift. Natasja: ‘Door Sculpting consequent vijftien minuten per dag toe te passen, versterk je de spiercontracties, stimuleer je de aanmaak van collageen en elastine en verbeter je de huidstofwisseling. Rimpels worden minder diep, je uitstraling wordt zachter. Bovendien is de huid beter in staat producten op te nemen. Sculpting is een ideale toevoeging op de Natural Face Lifting, die we aanbieden in de salon. Ik kan inmiddels uit eigen ervaring spreken’, glimlacht Natasja. ‘Ik ben 48 en wil er graag goed uit blijven zien. Iedereen wordt ouder, dat is nu eenmaal een gegeven, maar je kunt jezelf wel blijven verzorgen. Door de overgang begon mijn huid te veranderen. Toen ben ik mijn zoektocht gestart, met als doel: stralend ouder worden.’

Een jongere huid zonder botox of fillers
Door mijn vak kwam ik in aanraking met Sculpting. Ik heb de training gevolgd en pas de technieken van Sculpting nu een jaar op mezelf toe. Het resultaat is duidelijk zichtbaar. De rimpeltjes rond mijn ogen zijn minder diep en de contour van mijn gezicht oogt strakker.’

Fitness voor de huid
Je moet het wel zelf doen, en blijven volhouden. Het is geen wondermiddel, wel een effectieve spiertraining voor het gezicht en net als bij de sportschool is één keer per week trainen niet voldoende. Bijkomend voordeel is dat je vijftien minuten per dag bewust in contact bent met jezelf en even helemaal tot rust kunt komen. Zie het als een kwartiertje mindfullness’, lacht Natasja.

Ervaar wat Sculpting voor je doet tijdens een workshop
Deze tweeënhalf uur durende workshop bestaat uit drie delen. Het eerste deel beslaat een stukje theorie, waarin uitgelegd wordt wat Sculpting is en wat je ermee kunt bereiken. Tijdens het tweede deel leert Natasja je de oefen- en massagetechnieken om je gezichtsspieren te versterken. Daarna ga je zelf met de technieken aan de slag, zodat je ze thuis kunt toepassen.


Schrijf je snel in en train jezelf naar een betere huid
info@skinbyesther.nl | 0186 – 684457

Bij aanmelding ontvang je een flacon Time Stop Oil cadeau


Voor wie?
Vooral voor de 40+ vrouw, maar eigenlijk voor alle vrouwen die op natuurlijke wijze hun gezichtscontouren willen verbeteren en rimpels willen verminderen of voorkomen.

Voor wie niet?
Mensen met actieve acne, permanente fillers of onderhuidse draadjes.

Wanneer?
Elke laatste vrijdag van de maand, vanaf januari 2018.

Wat kost het?
€ 45,- inclusief documentatie voor thuis en nazorg.

Hoe snel resultaat?
Na drie weken begin je resultaat te zien, mits de technieken consequent vijftien minuten per dag worden toegepast, in combinatie met een gezonde leefstijl en het gebruik van de juiste producten.

Buitenhavenstraat 3 | 3262 AC Oud-Beijerland | Tel: 0186-684457 | Mail: info@skinbyesther.nl   | Web: skinbyesther.nl