Nuance Interieur

CHIC OP 5 en DESIGN OP 17

Twee woonwinkels met een eigen identiteit, maar op beide winkels is de toevoeging STIJLVOL en HARMONIEUS van toepassing. De winkelpanden liggen op loopafstand van elkaar op de Havendam in Oud-Beijerland en eigenlijk ben je niet bij NUANCE Interieur geweest als je slechts één winkel bezoekt. Ghislaine en Piet zijn te vinden op nummer 17 en Vincent en Liza zijn verantwoordelijk voor nummer 5. “De collecties van beide winkels groeien naar elkaar toe”, zoals Ghislaine het zo mooi verwoordt en daarom is het écht aan te raden om bij beide winkels eens inspiratie op te gaan doen.

MIX & MATCH

Ghislaine: “Wij werken alle vier al ruim 23 jaar in het bedrijf en kennen alle ins- en outs van de meubelwereld. Nederland is een heel vooruitstrevend land op het gebied van meubelmakerij. Doordat we al zo lang meedraaien hebben we bijzonder goede relaties met de beste Nederlandse- en buitenlandse ontwerpers. Daarom kunnen wij de meest prachtige collecties samenstellen van zowel nationale- als internationale allure”.

TRENDS & STIJLING

Het zijn dus niet alleen de Nederlandse labels die je vindt in de winkel. Ghislaine reist, tussen de bedrijven door, regelmatig naar het buitenland om samen met haar man, broer en zus inspiratie op te doen. Binnenkort gaan zij weer richting Parijs om de internationale Woonbeurs

‘Maison et Objet’ te bezoeken. Ghislaine: “Wij lopen hierdoor altijd een jaar voorop als het gaat om trends, maar wij kopen nooit in met een commerciële insteek. Wij kopen in op gevoel en kiezen dat wat we écht mooi vinden. Er staat dan ook niets in de winkel wat ik zelf niet zou kopen. Ik denk dat wij daarin het verschil maken. Wij hebben geen voor de hand liggende collectie. Wij Mixen & Matchen labels met elkaar en juist dát maakt het zo spannend. En als ik iets in gedachte heb wat ik nergens kan vinden, dan ontwerpen we het gewoon zelf. Label by Nuance is ons eigen merk”.

INTERIEURADVIES & INRICHTING

Bij Nuance Interieur kun je terecht voor gratis advies over hoe je van jouw huis, je thuis kunt maken. Afstemmen op wensen van klanten moet wel een eigenschap zijn die iedereen bij Nuance Interieur tot in de puntjes beheerst. “We hebben een boeiend klantenbestand” zegt Ghislaine. “Samen met de klant komen we tot de mooiste inrichtingen. Juist de eigen inbreng van de klant maakt het eindresultaat passievol uniek. Daar ligt dan ook precies de uitdaging. Creëren van een thuisomgeving waar je wilt zijn, omringd door niet zozeer mooie spullen, maar omringd door een energie die in balans is met wie je bent. WELKOM”.

Je kunt bij NUANCE Interieur altijd binnenwandelen, al is het alleen maar om eens inspiratie of ideeën op te doen.

www.nuance-interieur.nl

Nuance Interieur
Nuance Interieur

Ghislaine: Ik heb de leukste baan van de wereld! Interieurontwerp en styling zit in onze genen. Het ‘gevoel’ daarvoor hebben wij allemaal meegekregen. Het zit erin, dat heb je of dat heb je niet. De liefde die ik voel voor het vak gaat ver. Soms kan ik wakker liggen van de ideeën die ik heb. Ik heb dan ook altijd pen en papier naast mijn bed liggen.

Binnenkort gaan we naar Curaçao om een woning in te richten van A tot Z. Dat zijn hele leuke projecten waar ik blij van word. Waar ik óók heel blij van kan worden is de ‘natuur in huis’. Groene planten in het interieur is helemaal HOT. In combinatie met het element ‘staal’ vind ik dat dan weer helemaal te gek.

Als ik die kriebels krijg, dan moet ik er ook direct iets mee en vind je het gelijk terug in de winkel. De winkel is daarom nooit hetzelfde, maar dat is juist weer heel leuk voor onze klanten. Ik vind geuren in huis overigens ook heel belangrijk. De Woodwick kaarsen zijn heel gezellig, maar we hebben ook heerlijke huisparfums van DeLush. Er wordt wel eens gevraagd waarom we niet met meer winkels in Nederland uitbreiden. Ik moet er niet aan denken. Nu doe ik alles. Van in- tot verkoop, van styling tot ontwerpen. Ik zou me geen raad weten als ik iets daarvan los zou moeten laten. Neehoor, laat mij maar doen wat ik doe! Met heel veel liefde, passie en plezier!