GvandenBerg Woning & Projectstoffering

In gesprek met Gertjan van den Berg

Gertjan is woning- en projectstoffeerder. Als zelfstandig ondernemer heeft hij al heel wat woningen én bedrijven in de Hoeksche Waard – en daarbuiten- voorzien van gedegen vakwerk.

Gertjan-van-den-Berg-_-Fotozee

fotografie: FOTOZEE | tekst: Mirjam Neeleman

Al jong leerde Gertjan het vak. De heer Wols was een precieze leermeester die hem tijdens de schoolvakanties de fijne kneepjes van het vak bijbracht. In 1990 trad Gertjan in dienst als stoffeerder. Na twintig jaar voor diverse bedrijven werkzaam te zijn geweest, waar hij zijn vakkennis en eigen stijl ontwikkelde, besloot Gertjan in 2010, nota bene midden in de crisis, zijn eigen onderneming te starten. ‘No Guts, No Glory’, moet hij hebben gedacht.

Mobiele showroom
Gertjan bezoekt zijn klanten thuis. ‘Van tevoren inventariseer ik de wensen van de klant. Aan de hand daarvan maken we een afspraak voor een adviesgesprek en bezoek ik de klant met de gewenste producten en stalen. Het voordeel van deze werkwijze is dat ik de mogelijkheden ter plekke kan bekijken en het project in kaart kan brengen. Ik bekijk de ondervloer, neem de maten op en kom dan met een advies of voorstel.’

Service, kwaliteit en ouderwets vakmanschap
Gertjan noemt zichzelf een kleine zelfstandige, hoewel hij diverse grotere projecten op zijn naam heeft staan, zoals het stofferen van kantoorpanden. Gertjan: ‘Ik bedoel met klein dat ik de opdracht zelf uitvoer, zo nodig samen met een collega. Kwaliteit, betrouwbaarheid, goede service en ouderwets vakmanschap, dát is wat ik garandeer. Ik ben ook altijd zelf het aanspreekpunt. Een persoonlijke relatie met mijn klanten vind ik heel belangrijk.

Instagram-GvandenBerg-vloeren

Huizenkopers opgelet! Heb je verhuisplannen of wil je in het voorjaar een nieuwe vloer laten leggen. Houd dan de eerste editie Gezien in de Hoeksche Waard 2018 in de gaten. Daar vind je een knal-aanbieding van GvandenBerg Woning- & Projectstoffering. Wil je niet zo lang wachten? Neem dan direct contact op met Gertjan.

Tel: 06 28 57 53 39

PVC in visgraat
Waar de vloer vroeger vooral lang mee moest gaan en er voornamelijk werd gekozen voor natuursteen, tapijt of vinyl, is deze tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de uitstraling van het interieur. Mode-onderhevig dus. Gertjan volgt deze ontwikkelingen op de voet. Een goed voorbeeld hiervan is de PVC-vloer. Als PVC-specialist kan hij stellen dat dit een enorme trend is. ‘Door de voelbare houtstructuur zijn PVC-vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden. De PVC-stroken worden direct op de ondervloer gelijmd, er zijn dus geen plakplinten meer nodig. In nieuwbouwprojecten wordt steeds vaker met vloerverwarming gewerkt. PVC-vloeren geleiden de warmte heel goed. Een PVC-vloer is duurzaam, verkrijgbaar in vele kleuren en designs, zoals tegel-, hout en leisteenstructuur, en kan in allerlei patronen worden gelegd. Momenteel is de ‘visgraat’ enorm populair. Bovendien is PVC geluiddempend, eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te reinigen.’

Vloeren, schoonloop-zones en traplopers
Door de aantrekkende huizenmarkt, merkt Gertjan een duidelijke toename van offertes voor PVC-vloeren en hij legt ze dan ook vakkundig in alle soorten, maten en patronen. Toch is dit niet het enige wat Gertjan biedt. Naast het leggen van vloeren in PVC, vinyl of tapijt, legt hij ook schoonloop-zones en mag hij zich specialist noemen in het stofferen van trappen en het plaatsen van traplopers.

Vloeren, schoonloop-zones en traplopers
Door zijn veelzijdigheid weten steeds meer klanten GvandenBerg Woning- & Projectstoffering te vinden, zowel in de particuliere- als in de bedrijfsmatige sector. Daarin ligt voor hem steeds weer de uitdaging. ‘Natuurlijk zijn er dagen dat het het anders loopt dan gepland. Dat vraagt iets van je flexibiliteit. Linksom of rechtsom, we lossen het altijd op. Als zelfstandig ondernemer red je het niet met een negen-tot-vijf mentaliteit, dat zullen veel zelfstandigen beamen. De opdracht is pas klaar als de klant tevreden is en ik vertrek pas met een gerust hart huiswaarts wanneer de klus naar volle tevredenheid is geklaard.’

Als het echt netjes moet
Of het nu gaat om PVC, marmoleum, vinyl, rubber, tapijt, ondervloeren of schoonloop-zones, als specialist in het leggen van vloeren kan Gertjan je helpen de keuze te maken die het beste bij je past. Weet je al precies wat je wilt? Dan legt Gertjan jouw droomvloer.

GvandenBerg Woning- & Projectstoffering
Voorstraat 35 | 3265 BT Piershil
info@gvandenbergvloeren.nl | www.gvandenbergvloeren.nl

Woning en projectstoffering Hoeksche Waard