OOG VOOR HAAR
HAPPY HAIDRESSER

‘Het kappersvak is een prachtig vak’, straalt Bianca, eigenaresse van kapsalon YourStyle. ‘Mensen blij maken is ontzettend leuk, want dat is wat we doen. Als ik zie dat mensen happy de deur uitgaan dan denk ik: Fijn! Ik word daar oprecht blij van.’

Kapsalon Your Style_Putteshoek

Je als klant ontspannen voelen in een kapsalon is een vereiste. Voor menig vrouw duurt een bezoek aan de kapper langer dan een half uur en een goede relatie met je kapper (en een lekker ‘bakkie’ koffie of een wijntje) is daarom belangrijk. Evenzo belangrijk zijn de omgeving en de ambiance. Volgens Bianca is een gezellige onderlinge werksfeer de basis voor een relaxt bezoek aan de kapper. ‘Ons hele team bestaat uit vakidioten. Onlangs waren we naar Praag om de internationale show van Kevin Murhpy bij te wonen. Tijdens dit soort spektakels doen we enorm veel inspiratie op, maar bouwen we ook aan onze onderlinge band. We werken hard, maar doen ook veel leuke dingen met elkaar.’

Cliché maar waar! Als je haar maar goed zit!

Op een bad-hairday zit niemand te wachten. Fijn als je kapper plezier heeft in het werk en snapt dat je er bent om een kapsel te creëren dat bij je past, want hoe cliché ook; Als je haar goed zit, valt het allemaal nog wel mee.

Of het nu gaat om jouw oude vertrouwde look, of een complete metamorfose, bij beide is het belangrijk dat de kapper er de juiste aandacht aan besteedt. Bij kapsalon YourStyle hoef je daar niet aan te twijfelen. ‘We werken met professionele en natuurlijke producten zoals Kevin Murhpy en MoroccanOil en we houden onze vakkennis op peil.

Wil je een keer totaal iets anders? Dan kun je rustig advies vragen aan Bianca en haar team. Bij kapsalon YourStyle kijken ze niet alleen naar het type haar en hoe het valt, maar ook naar jouw persoonlijkheid, uitstraling en kledingkeuze. Bij kapsalon YourStyle werken ze dan wel met de laatste technieken en volgens de laatste trends, maar jij hebt het laatste woord. Bij kapsalon YourStyle is de klant nog altijd koning!

Kapsalon-Puttershoek---YOUR-Style

Eendrachtsweg 59
3297 AD Puttershoek
078 676 0878
kapsalon-yourstyle.nl