Kapsalon YourStyle wenst je fijne feestdagen

Kapsalon YourStyle is klaar voor de feestmaand. De agenda zit al bomvol en Bianca, Monique en Lotte zijn vastberaden om elke klant weer van een geweldig kapsel te voorzien als voorbereiding op de feestdagen, waar we er op ons best uit willen zien. Maar… er gebeurt nog meer in het pand aan de Eendrachtsweg. Boven de kapsalon zijn nog drie ondernemers actief, ieder met hun eigen specialisme. Daardoor vind je alles op het gebied van Beauty, Schoonheid en Gezondheid onder één dak. Het hele team stelt zich aan je voor en wenst je een waanzinnig 2019!

Bianca van Leeuwen  
Eigenaresse YourStyle

Vakidioten

Ons hele kappersteam bestaat uit vakidioten. We werken hard, maar we doen ook veel leuke dingen met elkaar, dat maakt de onderlinge band heel sterk en zorgt voor extra werkplezier. Het leuke aan de feestmaand is dat mensen wat vaker iets speciaals of iets anders willen en dat is precies waar we goed in zijn. Ons specialisme zit ‘m in de eerste plaats in het werken met de nieuwste producten en technieken, maar daarnaast luisteren we goed naar wat de klant wil. Of het nu gaat om de oude vertrouwde look, een gelegenheidskapsel of een complete metamorfose, bij elke wens is het belangrijk dat de kapper er de juiste aandacht aan besteedt en dat doen we, met ontzettend veel plezier! Laat de feestdagen maar komen, wij zijn er klaar voor!

Liefs, Bianca

Monique Bestebroer  
Kapster YourStyle

Balayage

Bianca en ik kennen elkaar al meer dan 20 jaar. In Rotterdam hebben we heel lang samengewerkt en werd onze zakelijke connectie een vriendschappelijke. Ik werk nu vijf jaar bij YourStyle. Het kleuren van het haar is echt mijn ‘ding’. Ik ben dan ook gespecialiseerd in balayages. Het woord balayage is afgeleid uit het Frans en betekent ‘vegen’. Hieruit kan je al een beetje opmaken dat balayage heel sub- tiel en natuurlijk, door middel van ‘vegen’ met de haarverf, aangebracht wordt. Balayage is uitgegroeid tot een look die we zien als heel ‘natural’ en waar velen gek op zijn. Ik hoop u te mogen ontmoeten bij kapsalon YourStyle.

Fijne feestdagen en tot snel!
Groetjes, Monique

Lotte van Efferen 
Kapster YourStyle

De klant centraal

Bij Kapsalon YourStyle draait het om gezelligheid en staat de klant centraal. Al drie jaar mag ik deel uitmaken van dit enthousiaste team en geniet ik elke keer weer wanneer de klant tevreden de deur uit gaat. Mijn passie voor het kappersvak en mijn interesse in mensen, zorgen ervoor dat ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk ga. Ik wens iedereen een fijne feestmaand toe. Geniet van het samenzijn!

Liefs Lotte

Sylvia Buizer
Eigenaresse Sylvia nails

Nagelstyling

Ik ben Sylvia Buizer, eigenaresse van Sylvia nails. Mijn studio is gevestigd boven Kapsalon YourStyle. Al elf jaar ben ik met ontzettend veel plezier en liefde werkzaam als nagelstyliste en maak ik de mooiste acrylcreaties, van de natuurlijke look tot nailart. Ik heet je van harte welkom in mijn studio aan de Eendrachtsweg in Puttershoek.

Schoonheid en vrouwelijkheid begint met mooi verzorgde nagels. Voor een afspraak of informatie bel je met nummer: 06-2227 3758

Via deze weg wens ik iedereen een gezond 2019.
Graag tot ziens bij Sylvia nails,

Marcella Andeweg
Eigenaresse Therapiepraktijk Oudendijk

Natuurgerichte therapieën

Ik ben Marcella Andeweg van Therapiepraktijk Oudendijk, een praktijk voor Natuurgerichte Therapieën. U kunt bij mij terecht voor klachtgerichte behandelingen, maar ook voor ontspanningsmassage of sportmassage. Ik werk o.a. met cupping, voetreflexmassage, manuele lymfedrainage, acupressuur, bindweefselmassage en stoelmassage.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Massage bij Kanker. Ik ben aangesloten bij het ‘Netwerk Massage bij Kanker’, een landelijk kwaliteitsnetwerk van massagetherapeuten die een specialisatieopleiding hebben gevolgd.

Naast de locatie in Puttershoek (Eendrachtsweg 59) ben ik ook werkzaam in Strijen (Oudendijk 96). Wanneer u niet mobiel genoeg bent, kunnen de behandelingen ook bij u thuis plaatsvinden.

Tel. 06-12636435
@ therapieoudendijk@upcmail.nl

Ik wens iedereen een geweldig, maar bovenal gezond nieuwjaar toe. Groet, Marcella

Kelly de Joode
Eigenaresse Salon PUUR!

Salon PUUR!

Wil je even weg uit de drukte? Even tijd voor jezelf? Dan ben je bij Salon PUUR aan het juiste adres.

Mijn naam is Kelly de Joode. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Momenteel volg ik de opleiding tot medisch pedicure. In de salon kun je heerlijk genieten van diverse schoonheidsbehandelingen waarmee je het gezicht verzorgt, verwent en ontspant. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende pedicurehandelingen.

Of wat dacht je van een combinatiebehandeling waarbij je van top tot teen in de watten wordt gelegd? In de salon wordt er gewerkt met natuurlijke en biologische producten van Primavera. Gegarandeerd dierproefvrij en vrij van parabenen, PEG en siliconen.

Ik wens iedereen een voortreffelijk 2019 en hoop je te mogen ontmoeten in Puttershoek. Voor een afspraak of informatie kun je bellen met nummer: 06-1221 8883

Liefs, Kelly

Kapsalon-Puttershoek---YOUR-Style

Eendrachtsweg 59
3297 AD| Puttershoek
Tel: 078 – 6760878

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Bianca van Leeuwen van Kapsalon YOURSTYLE.
tekst: Mirjam Neeleman | fotografie: FOTOZEE