“Ruim twee jaar geleden opent ’t Land van Wale haar deuren. Jeroen van der Sluis is de nieuwe eigenaar van het restaurant in Heinenoord en hij is vastbesloten om er net zo’n succes van te maken als zijn voorganger. Na de nodige aanpassingen in het interieur en een compleet ander soort menukaart gaat Jeroen van start. Ook hij weet zijn tafels in no-time gereserveerd te krijgen. Wat gebeurt daar?

Reserveren is een must. Als je dat niet doet dan is de kans groot dat je tegen een teleurstelling aanloopt. ’t Land van Wale is druk bezocht voor zowel lunch als diner. Voor jong en oud zijn er gerechten te vinden op de veelzijdige menukaart. Maar niet alleen de gerechten op de menukaart zijn voor handen. Naast de à La Carte kaart die elke drie maanden wisselt, organiseert ’t Land van Wale ook diverse thema-avonden. Tot en met december staan er bijvoorbeeld diverse speciale mosselavonden op de agenda en tijdens het wildseizoen kunt u de heerlijkste gerechten kiezen van de speciale wildkaart.

Het is trouwens echt handig om de facbookpagina even te liken van ’t Land van Wale. Voor mensen die ’s avonds geen tijd of zin hebben om zelf te koken is er elke dag een avondhap voor een tientje. Je kunt je gerecht meenemen of even een momentje nemen om in het restaurant een gezonde maaltijd te nuttigen na je werk. “Ff snel”, zoals Jeroen het zelf zegt. “Die gerechten wisselen we iedere dag en maken we via Facebook bekend”, aldus Jeroen.

MIX van traditie en trends

Het jonge team is enthousiast. Naast hippe gerechten op de Burgerkaart, staan er ook diverse klassiekers op de menukaart zoals bijvoorbeeld de T-Bonesteak en sliptongen en toch weet Jeroen hier een bijzonder creatieve kwinkslag aan te geven. “In het Hoeksche houden we van kwaliteit. Daarom kiezen we voor kwalitatief hoog & traditioneel bereide gerechten, gecombineerd met garnituren waar we bijzondere ingrediënten voor gebruiken. Dat maakt de gerechten extra spannend.”

Restaurant annex eetcafé

Jeroen wil dat iedereen zich thuis voelt. “Kom gewoon lekker als jezelf”, is zijn motto.

Of het nou voor een avondmaaltijd is na je werk of uitgebreid in het weekend met heel de familie, op je gympies of netjes aangekleed, op de een of andere manier val je bij ’t Land van Wale nooit uit de toon.

Fotografie: Fototrends

Catering

Met de ‘catering wereld’ is Jeroen ook meer dan bekend. Jaren ervaring in deze tak van (horeca) sport zorgen ervoor dat je met een gerust hart je catering door ’t Land van Wale kunt laten verzorgen. Met veel zorg en aandacht wordt er geluisterd naar de wensen van de klant en alles wordt in het werk gesteld om de meest hoge verwachting waar te maken zodat uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, meeting er eentje wordt om nooit te vergeten.

“ In mijn streven naar perfectie ga ik er altijd 300% voor! Als ondernemer moet dat ook, maar het kan ook je valkuil zijn.” -Jeroen van der Sluis-

’t Land van Wale :: De Smaak van de Hoeksche Waard

Op de website wordt “De smaak van de Hoeksche Waard” toegevoegd als subtitel aan de naam van het restaurant. Vele seizoens- en streekproducten worden gecombineerd met creatieve aandacht waardoor u lekker en ontspannen een avondje uit kunt gaan bij ’t Land van Wale.

Kortom: De Smaak van de Hoeksche Waard heeft veel te bieden. Het is goed toeven bij ’t Land van Wale. Het team van ’t Land van Wale kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen.

Hofweg 1
3274 BK
Heinenoord

Tel: 0186 – 601745
E : info@landvanwale.nl

W: landvanwale.nl