MARLIESJES …

Gezien in de Hoeksche Waard maakte een afspraak bij Beautystudio Marlies, want we hadden er al zoveel over gehoord en namen de proef op de som

Nu ben ik niet uitermate ijdel, maar toch… je moet wat blijven doen hè, om er een beetje leuk bij te blijven lopen.

Er wordt gezegd: 40 is het nieuwe 30, maar de wet van de zwaartekracht gaat niet trager werken, die heeft er schijt aan dat 40-ers van nu aan het omdenken zijn.

En dus ben ik geen 33, maar gewoon 43 met hier en daar een rimpeltje en donkere kringen na een korte nachtrust, die niet meer zo lekker vanzelf en snel wegtrekken.

Tja.. collageenverlies.. lekker dan.. moet dat nou echt? Een slapper wordende huid, hangende oogleden, horizontale lijnen in mijn voorhoofd en ouderdomsvlekjes. Ik ben er nog niet klaar voor.. voor ouder worden.. geen tijd voor! Maar gelukkig zijn er foefjes..

marliesjes
Bekijk veel meer voor- en na foto’s van het vakmanschap van Marlies

Litteken

Op mijn 3e ben ik gevallen op de punt van de kaptafel van mijn moeder en daar heb ik een litteken aan over gehouden in mijn linker wenkbrauw. Niks schokkends en ik heb het nooit als storend ervaren. Eigenlijk hoort het zó bij me, dat ik er ook niet mee bezig was.

EN ineens kwamen die Marliesjes voorbij.. op facebook .. PERFECTE WENKBRAUWEN.

Nouja, lang verhaal kort: Ik heb ze, Marliesjes. Ik heb mijn litteken weg laten tatoeëren en heb nu twee keurig nette wenkbrauwen die mijn ogen als het ware een tikkie (optisch) optillen en stiekem word ik daar heel blij van.

Bijgevoegd de voor en na foto’s. Ik had die foto natuurlijk even kunnen shoppen en dan met name de zones rondom de ogen, maarja, het is wat het is.  (Tip: neem je foto’s wat verderaf in normale omstandigheden)

Als ik in de spiegel kijk word ik blij van mijn wenkbrauwen. Missie geslaagd zou ik zeggen. Na mijn bezoek bij Marlies denk ik dat ik nog wat dingetjes ga laten doen om de boel op te kalefateren. Ik vind het wel spannend ook.

Het is geen halszaak, maar misschien ben ik toch ijdeler dan ik dacht en ga ik eens voor zo’n prikkie .. of misschien moet ik er gewoon nog even aan wennen dat ik geen 33 meer ben.

handtekening-mirjam

40 is het nieuwe 30, maar de wet van de zwaartekracht heeft er schijt aan dat 40-ers van nu ineens aan het omdenken zijn.

Beautystudio Marlies | Middelstraat 33 Nieuw-Beijerland | Tel. 06-27158018

Email: marlies@beautystudiomarlies.nl
Website: www.beautystudiomarlies.nl

Vind Beautystudio Marlies ook op Facebook

PERMANENTE-MAKE-UP HOEKSCHE WAARD

Permanente Make-up Hoeksche Waard

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, enz, heeft u altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs als alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u een hoop tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid aangebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur en hygiëne een eerste vereiste.

Lees meer >>