DE TOTAALOPLOSSING IN
LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Van der Mark Transport en Logistiek

Van der Mark Transport opereert zowel regionaal- als (inter)nationaal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oud-Beijerland. Al vier generaties lang is het bedrijf in handen van de familie Van der Mark en bedient Van der Mark haar klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. ‘Dit doen we door hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger’, zegt Simon van der Mark. ‘De transportwereld is continu in beweging. Er is dan ook veel veranderd sinds mijn overgrootvader Pleun van der Mark in 1910 het bedrijf begon. Echter, één ding zal nooit veranderen en dat is zeggen wat je doet en doen wat je zegt.’

Hightech Businesspartner in logistieke dienstverlening
VDM is de hightech business partner voor bedrijven die de logistiek uit handen geven. Van der Mark biedt de totaaloplossing voor elk logistiek vraagstuk en ontzorgt haar klanten met een hoogwaardige service.

Simon_van_der_Mark_VanderMarkTransport

‘We hebben ongeveer 60 mensen in dienst, waarvan zo’n 40 chauffeurs. Zij zorgen dagelijks voor een gegarandeerde correcte levering van deel- of complete lading op elk gewenst adres in Europa’, aldus Van der Mark.

Van transport tot distributie tot warehousing tot expeditie
Van der Mark Transport is de solide en betrouwbare partner, die van begin tot eind betrokken is en meedenkt in het gehele proces van transporteren van goederen van- en naar klanten. Van der Mark Opslag beslaat zo’n 17.000 m2 op verschillende locaties in Oud-Beijerland en daarbuiten. En ook voor aanvullende logistieke dienstverlening bent u bij Van der Mark aan het juiste adres. Container handling, order picking, palletiseren, sorteren en labelen, ompakken, her-verpakken, douane- en documentenafhandeling, voorraad- beheersing en invoicing. ‘Wij zijn het logistieke verlengstuk van uw organisatie in alle opzichten.’ Met alle disciplines onder één dak houdt VDM de communicatielijnen kort en leidt ze alles in goede banen.

‘Wij hebben nooit concessies gedaan aan onze kernwaarden. Bij ons geldt: Afspraak is afspraak, dat was een eeuw geleden al zo en dat zal nooit veranderen.’

Simon van der Mark

Van der Mark Transport

VAN DER MARK

James Wattstraat 2
3261 MB Oud-Beijerland
0186 – 63 66 00
vdm@vandermarktransport.nl

Deze advertorial kwam tot stand in samenwerking met Simon van der Mark
fotografie: FOTOZEE | tekst: Mirjam Neeleman |