Voorwinden Modemall

Linda Nijssen is een vertrouwd gezicht bij Voorwinden Modemall. Ieder editie van onze krant vertelt ze over mode, Musthaves, what’s HOT and what’s NOT. Maar ook make-up tips komen aan de orde. Haar eigen favorieten, over nieuwe merken en veel meer…

Fotografie: RWFotografie | René Wouters

Linda-Nijssen-Voorwinden-Personal-Shopper

“Wat ik doe is me inleven in de klant. Daarom is het zo belangrijk om eerst een goed gesprek te hebben. Als iemand moet solliciteren, heeft hij of zij een hele andere outfit nodig dan voor een feestje. Als iemand voor het Personal Shoppen komt doen we eerst even een kopje koffie en een korte rondleiding voor we beginnen. Ik probeer altijd om iedereen eerst op het gemak te stellen, dan maken mensen de allerbeste keuzes. Mijn kracht is dat ik me niet vasthoud aan bepaalde merken, ik mix en match en haal alles van alle afdelingen als het moet. Natuurlijk heb ik zelf favoriete merken, maar ook voor mezelf kies ik dat wat ik leuk vind, afgestemd op de gelegenheid en soms zelf afgestemd op een emotie. Het kan iets zijn van de Design afdeling, maar ook van de Jongmode. Ik word altijd enthousiast als we nieuwe merken spotten bij het inkopen. FAB en Cat- walk Junky zijn nieuw en hebben we met veel plezier ingekocht.

De modeshow was trouwens weer een groot succes. Twee keer per jaar werken we hier met z’n allen naar toe. Superleuk om te zien hoe de nieuwste collecties op de catwalk te zien zijn. Nog leuker is het als onze gasten positief reageren,want dan weten wij dat we de juiste items weer hebben ingekocht.

Want uiteindelijk is dat wat we doen. De mooiste en leukste kleding voor onze klanten inkopen, zodat ze er met een stralende glimlach blij van worden als ze het dragen. Als ik dat zie bij mensen weet ik: Missie geslaagd”!

TOONAANGEVEND & VOORUITSTREVEND

Dát is Voorwinden. Shoppen bij Voorwinden is een beleving en niet in de laatste plaats door de vele verschillende SHOPS die je vindt op de 8000 m2 winkelgenot. Fashion addicts kunnen hun hart ophalen. Honderden topmerken in heren-, dames-, kinder mode en sport in stijl verdeeld over vele afdelingen, maken dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Heb je je nieuwe outfit gevonden, dan kun je bijpassende schoenen vinden en om het helemaal af te maken kun je een mooie make-up aan laten brengen door de visagisten van de parfumerie. Zelfs is er de mogelijkheid om je haar te laten doen bij de kapper. Zo is jouw ‘nieuwe’ LOOK & FEEL’ helemaal compleet en maak je de beleving af met een ontspanningsmomentje in het modecafé.

FASHION ADDICT

Linda Nijssen is een vertrouwd gezicht bij Voorwinden. Al 24 jaar is ze werkzaam bij het grote modeconcern. Linda weet alles van mode. Zowel van wat nu hip is als de aankomende trends. “We zij nu alweer bezig om de wintercollectie 2017/2018 samen te stellen”, vertelt Linda. Ze is voornamelijk te vinden op de Jongmode. Naast dat ze klanten voorziet van kledingadvies, is ze (mede) verantwoordelijk voor de inkoop van deze afdeling. “Daardoor weet ik precies wat de laatste TRENDS & MUSTHAVES zijn en wat we in de winkel hebben”.

YOUR PERSONAL STYLIST

In al die jaren heeft Linda haar ‘eigen’ klantenbestand opgebouwd. “Ik heb er zo ongelofelijk veel plezier in als ik zie dat mensen blij worden van hun aankopen, dat ze zich er ‘lekker’ in voelen. Ik ga dan ook altijd op zoek naar kleding die bij de persoonlijkheid past”. Vanuit passie voor haar werk en de extra aandacht die ze haar klanten geeft, heeft het er uiteindelijk in geresulteerd dat klanten een eigen Personal Shopper kunnen reserveren via de website. Voor deze extra service hoef je niets te betalen en Voorwinden zoekt de Personal Shopper voor je uit die het beste bij je past.

Voorwinden Modeshow

Voorwinden Modemall | Smidsweg 5-7 | 3295 BT  ‘s-Gravendeel

GEKKE WERKWIJZE

Linda heeft haar eigen werkwijze als personal Shopper. Ze neemt de tijd, doet soms eerst even een kopje koffie in het modecafé om erachter te komen wat de klant precies zoekt. En als ze een- maal voor je aan de gang gaat, trekt ze alles uit de rekken. “Het is ook ‘durven’ combineren”, zegt ze. “Heel veel vrouwen hou- den vast aan standaard (kleur) combinaties. Sommige vinden het gek wat ik doe, maar ik leg alle kleding die we uitgezocht hebben op de grond en laat dan de mogelijkheden zien hoe je alles weer op een andere manier met elkaar kunt mixen. Klanten kunnen er een foto van maken en er thuis zelf mee aan de slag. Zo haal je het beste uit je garderobe”.

MODESHOWS

Om het beste uit je garderobe te halen, moet je er wel eerst eentje hebben. Als je daarvoor inspiratie op wilt doen, dan is het zeker aan te raden om een keer een modeshow van Voorwinden te bezoeken. Twee keer per jaar vindt er een spetterend spektakel plaats op modegebied. Voor- en na de modeshow worden gasten verwend met luxe hapjes en drankjes en na af- loop is er volop gelegenheid om de getoonde kleding te passen en eventueel mee naar huis te nemen om je garderobe aan te vullen.

KLANTVRIENDELIJKHEID & BETROKKENHEID

Het verkoopteam staat altijd voor je klaar als je wilt, maar als je op je gemakje ‘je eigen ding’ wilt doen, dan is dat geen enkel probleem. “We willen graag dat iedereen ‘comfortabel’ bij ons is”. Uitstraling wordt mede bepaald door je kledingkeuze. Het is een kunst om die kleding te vinden die past bij je ‘lifestyle’. Om die reden is de betrokkenheid en persoonlijke ‘touch’ met klanten enorm belangrijk…

EN BIJ VOORWINDEN SNAPPEN ZE DAT!