Mysteryshopper-hoeksche-waard
WIN (10) EEN CARWASH
VAN BASIC CAR FIX TE HEINENOORD

Wil jij die wasbeurt winnen voor jezelf of voor iemand anders? Stuur je motivatie naar redactie@gezienindehoekschewaard.nl of ga naar facebook en laat daar je reactie achter.

De 10 winnaars worden in de volgende editie van Gezien in de Hoeksche Waard Offline bekend gemaakt. SUCCES!

 

Reactie via email
Reactie via facebook

Lees hieronder wat de Mysteryshopper vertelde in de krant.

AUTOWASSEN

Het moet je hobby maar zijn. Je ziet het nog best vaak; mensen die de auto voor de deur wassen, gewoon met de hand. Het ziet er zo relaxed en ontspannen uit en als de bolide uiteindelijk weer staat te shinen, moet dat een voldaan gevoel geven. Vijf jaar geleden kocht ik een nieuwe auto. Shame on me! Als ik ‘m vijf keer heb gewassen is het veel. Onlangs benoemde een collega het zelfs: ‘Zo, jouw auto kan wel een poetsbeurt gebruiken.’ En hij had gelijk! Alles van de wintermaanden zat er nog op en aan. De velgen bijna zwart in plaats van zilver.

Basic Car Fix Heinenoord
En toen was daar ‘ineens’ het nieuwe pand van BASIC CAR FIX aan de Reedijk 5A in Heinenoord! (schuin tegenover het busstation) Als ik mijn dochter in Klaaswaal breng voor haar wekelijkse trainingen, rijd ik er steevast langs. EUREKA! Uw complete mobiliteitspartner had ik ergens gelezen! Met wasstraat! Mijn voornemen om de auto een goede wasbeurt te geven, was ineens zomaar snel en makkelijk binnen handbereik!
Met de woorden van mijn collega in het achterhoofd, rijd ik beschaamd over de A29 richting huis. Op de afrit neem ik niet de gebruikelijke linkerstrook, maar ga ik naar rechts en daarna de eerste weer naar links. Het prachtige nieuwe pand is niet te missen en ik rijd het terrein op van BASIC CAR FIX. Wassen vanaf € 5,50 staat er op het grote bord. Blij dat ik eindelijk de daad bij het woord ga voegen, parkeer ik mijn (ineens schandalig) vieze auto en wandel richting balie. Ik hoef niets te zeggen.

 De hartelijke medewerker ontvangt me met een grote grijns op zijn gezicht en zegt als eerste: ‘Zo, welk wasprogramma had u gewenst?’ Ik schiet in de lach en stamel nog iets in de trant van, ‘Ja, ik weet het, weinig tijd, druk…’ De medewerker snapt het: ‘Maar mevrouw, dat is precies waarom wij er zijn! Welkom bij Basic Car Fix! Wat kan ik precies voor u betekenen?’ Daarmee houdt hij zijn bevindingen nog even voor zich en geeft mij het gevoel dat het helemaal niet zo erg is. Klasse, want ik weet heus wel dat mijn auto het meest uitgebreide programma nodig heeft.

Ik reken slechts € 15,50 af en ontvang het ticket voor de wasstraat. Als een blij ei rijd ik om het grote pand en parkeer ik mijn auto in de linker wasstraat. Er kunnen twee auto’s tegelijk gewassen worden. Een medewerker komt checken of ik mijn auto goed heb gezet. Dat is het geval. Hop, ticketinvoer en wassen maar. Na een klein kwartiertje is mijn auto klaar en kan ik met opgeheven hoofd de Hoeksche Waard weer rondcrossen dankzij Vakgarage Basic Car Fix.

In samenwerking met BASIC CAR FIX geven we 10x de meest luxe Carwash-behandeling weg t.w.v. € 15,50. Wil je niet wachten op de uitslag? -de winnaars worden in de volgende editie bekend gemaakt- Rijd dan gewoon naar Reedijk 5a in Heinenoord. Je hoeft geen afspraak te maken en ze zijn van maandag t/m zaterdag geopend.

Basic Car Fix autobedrijf hoeksche waard
Reedijk 5A, 3274 KE Heinenoord
W: basiccarfix.nl
T: 0186 – 575 060
M: info@basiccarfix.nl